TERZA SAZNAO ŠTA SE DESILO SA TRUDNOM MILICOM: U Elitu 8 stigle INFORMACIJE iz spoljnog sveta, on sve zgrozio OVOJ IZJAVOM!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelena Ilić šokirala sve!

TERZA SAZNAO ŠTA SE DESILO SA TRUDNOM MILICOM: U Elitu 8 stigle INFORMACIJE iz spoljnog sveta, on sve zgrozio OVOJ IZJAVOM!

Foto: Ata images

Jelena Ilić, poznata ličnost iz rijaliti sveta, ponovo je privukla pažnju javnosti svojim kontroverznim postupcima. Naime, u toku je 'Podela budžeta' u kojoj je Jelena dala mali budžet Borislavu Terziću Terzi, a tom prilikom je javno iznela svoje nezadovoljstvo zbog njegovih postupaka.

- Terza i ja smo prošle sezone bili dobri dok mi on nije izgovorio da me Bog kaznio što nemam decu. On je mene vređao da sam ja prevarila dečka, a on sad radi neke stvari koje pogoršavaju Milicino stanje. Znam da je ona jedna inteligentna žena koja te je sigurno ostaviila, a znam koliko joj je teško jer proživljava sve ovo - rekla je Jelena.

- Ja sam dobio informacije da sam ostavljen, meni je najbitnije da mi se dete živo i zdravo rodi, dete će biti obezbeđeno. Milica uživa ne brini se ti - rekao je Terza.

Foto: Printscreen/PINK

Bora Terzić ELita 8

 


Jelena je otvoreno priznala da joj nikada neće zaboraviti Terzinu uvredu koja se tiče njenog majčinstva. Ona je istakla da su njih dvoje bili u dobrim odnosima prethodne sezone, ali da je situacija eskalirala kada ju je Terza optužio da je prevarila svog dečka. Ova neobična izjava izazvala je buru reakcija, a Jelena je istakla da je svesna teškoća kroz koje prolazi Milica, te da je najbitnije da se dete rodi zdravo i obezbeđeno.

Pored sukoba sa Terzom, Jelena je istakla i svoje nestrpljenje da upozna osobu po imenu Sofija. Izrazila je želju za upoznavanjem i pohvalila Sofijinu inteligenciju i lepotu, nagoveštavajući mogućnost budućeg susreta.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading