ZVEZDA JE IZGUBILA OD INTERA, ALI JE DOBILA BLAGO U NJEMU: Maksimović tužan posle debija u LŠ

Autor:

Sport

01.10.2024

23:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Krivo mi je, maštao sam o ovome"

ZVEZDA JE IZGUBILA OD INTERA, ALI JE DOBILA BLAGO U NJEMU: Maksimović tužan posle debija u LŠ

Foto: Starsport

Fudbaleri Crvene zvezde poraženi su u drugom kolu Lige šampiona od Intera u Milanu sa ubedljivih 4:0. Iako ništa nije slutilo na takvu razliku u rezultatu, crveno-beli se zbog sopstvenih grešaka iz Italije vraćaju pognutih glava, a moglo je da bude mnogo drugačije. Gotovo da se igrao egal u prvom poluvremenu, odlično je Milojević organizovao igru i raspored na terenu, ali protiv Čalhanogluove "bombe" iz slobodnjaka se nije moglo mnogo.


Nije to demoralisalo gostujuće fudbalere koji su imali nekoliko neiskorišćenih prilika do poluvremena. I ponovo su izašli na teren motivisani, ali kada je Krunić izgubio loptu praktično u svom šesnaestercu i dopustio laganu egzekuciju Arnautoviću, bilo je jasno da povratka nema. U tom maniru je nastavio i Uroš Spajić kod trećeg gola, a Drkušić je sve dokusurio skrivljenim penalom koji je iskoristio Taremi za konačnih 4:0.
Republika

Foto: Starsport

Maksimović protiv Intera

Na kraju, niko ne može biti zadovoljan rezultatom, ali ako je nešto dobro - onda je to rađanje nove mlade zvezde Andrije Maksimovića. Pokazao je izuzetnu hrabrost i odlučnost i bio taj koji je najozbiljnije pretio golu Intera.

- Krivo mi je jer mi je debitantski nastup, hteo sam da ostvarim pobedu. Šta je tu je, idemo dalje, okrećemo se ligi i utakmici protiv IMT. Idemo na pobedu tamo - rekao je Maksimović za RTS posle meča i osvrnuo se na utiske posle debija:

- Maštao sam kao dete da igram ovo, i to pred punim stadionom danas. Debitovao sam za Crvenu zvezdu u Ligi šampiona, nije pobeda, ali biće.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading