DELIJE BI ZBOG OVOG BILE VEČNO KAŽNJENE: "Žuti zid" razapeo OGROMAN transparent "UEFA MAFIA", šta će reći čelnici? (FOTO)

Autor:

Sport

01.10.2024

21:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Direktno u metu

DELIJE BI ZBOG OVOG BILE VEČNO KAŽNJENE: "Žuti zid" razapeo OGROMAN transparent "UEFA MAFIA", šta će reći čelnici? (FOTO)

Foto: Profimedia

Borusija ima ogromnih 5:1 posle strašnog poluvremena protiv Seltika. Neverovatan meč pratimo u Dortmundu, gde smo za uvodnih 11 minuta videli čak tri pogotka, ali svemu je prethodio početak koji će se ozbiljno posmatrati i analizirati u Evropskoj kući fudbala. Popularni "žuti zid" razvio je transparent preko cele tribine, bez ikakve cenzure.

"UEFA Mafia" stajalo je na tribini ogromnim slovima, da se lepo vidi u toliko plaćenim TV prenosima, a ispod je bilo pojašnjenje. Na ogradama tribine okačena je poruka: "Vas ne zanima sport, zanima vas samo novac!"

Navijači Dortmunda su verovatno koristili veliku scenu svog stadiona Vestfalena da izraze nezadovoljstvo proširenim formatom Lige šampiona, koji smatraju da je dodatno zgusnuo već prenatrpan raspored fudbala, sa čim se između ostalog slaže i sve više igrača koji planiraju da spreme protest.

Navijači Borusije su poznati po svojim čestim karakterističnim transparentima "bez dlake na jeziku". "Žuti zid" važi za jednu od najvatrenijih tribina na svetu, a i ovog puta je slika sa Vestfalena obišla Evropu. videćemo kakva će biti reakcija čelnih ljudi UEFA. Očekuju se oštre kazne, ali uzimajući u obzir renome kluba kakav je Borusija, ti penali možda budu manji nego što bi bili da je u pitanju, recimo, severna tribina Marakane i delije na njoj.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading