SPAJIĆ NEUTEŠAN: Evo šta je rekao Zvezdin defanzivac posle debakla u Milanu

Autor:

Sport

01.10.2024

23:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uroš priznao da su puno grešili, a i sam je bio krivac za jedan gol.

SPAJIĆ NEUTEŠAN: Evo šta je rekao Zvezdin defanzivac posle debakla u Milanu

Foto: www.profimedia.rs

Fudbaleri Crvene zvezde poraženi su od Intera sa ubedljivih 4:0 u drugom kolu Lige šampiona. Izabranici Vladana Milojevića pokazali su zube moćnom rivalu nekih sat vremena igre, ali nisu uspeli da spreče bolan poraz u Milanu. Ponovo su igrači srpskog prvaka sami sebe matirali, jer su pogoci pali posle njihovih kikseva.

Jedan od onih koji je pogrešio u 71. minutu bio je i Zvezdin defanzivac Uroš Spajić. On je loše primio loptu, Taremi mu je oteo, proigrao Lautara Martineza, koji je rutinski savladao Glazera. Zato ne čudi da je defanzivac posle meča bio neutešan.

- Teško je komentarisati. Četiri individualne greške, oni su to kaznili. Moramo malo više verovati u sebe. Moglo je da se igra, osetili smo, stvorili smo neke šanse. Teško je kada primiš gol iz slobodnjaka, oni dobiju samopouzdanje. Drugo poluvreme smo krenuli bolje. Ali opet individualne greške, to se na ovom nivou skupo plaća. Rezultat nije realan, kažnjeni smo surovo za svoje greške. Krivo mi je. Stvarno smo želeli da se pokažemo danas. Na kraju nije bilo toliko loše ali rezultat nije realan - rekao je Spajić.

Zvezda će posle Intera u gostima igrati i protiv Monaka (22. oktobar), dok protiv Barselone igra kod kuće (6. novembar). Na Marakanu potom stiže i Štutgart (27. novembar), dok Zvezda u Milano, ali sada na noge Milanu, ide 11. decembra. U 2025. crveno-beli dočekuju PSV (21. januar), a onda gostuju Jang bojsu (29. januar). 

 

Standings provided by Sofascore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading