ČOVIĆ VEĆ VODIO RAZGOVORE SA PEŠIĆEM: Predsednik KSS "spremio teren" za ostanak Karija

Autor:

Sport

01.10.2024

22:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Ima otvoren poziv da nastavi posao"

ČOVIĆ VEĆ VODIO RAZGOVORE SA PEŠIĆEM: Predsednik KSS "spremio teren" za ostanak Karija

Foto: Starsport

Nebojša Čović i Svetislav Pešić

Nebojša Čović novi je predsednik Košarkaškog saveza Srbije, pa je bilo logično da neće moći istovremeno da bude i prvi čovek KK Crvena zvezda, već da će se ubuduće starati o celoj srpskoj košarci. Imajući to u vidu, Čović je odmah po izglasavanju za predsednika KSS podneo ostavku na mesto prvog čoveka crveno-belih, a iste večeri gostovao je i na televiziji "Nova" gde je govorio o izjavi Ostoje Mijailovića, ali i o ostanku Svetislava Pešića

Već ranije je davao naznake da mu je primarni cilj da zadrži Karija, a sada je istakao i da su vođeni razgovori.

Republika

Foto: ATAImages

Svetislav Pešić

- Svetislavu Pešiću su otvorena vrata, on ima otvoreni poziv da dođe i nastavi posao. Njemu je istekao ugovor 30. septembra, možda je to trebalo da se uradi pre dva meseca pred Olimpijske igre, nije urađeno... Šta je tu je, rekao je novoizabrani predsednik Košarkaškog saveza Srbije Nebojša Čović gostujući na televiziji Nova i dodao:


- On i ja smo imali tri razgovora, nastavićemo ih… Važno je da nastavi da radi, da li kao selektor ili trener, zavisi za kakav model se odlučimo. To je naša želja, da li on to može i prihvata, to je na njemu. Za mene je kontinuitet jako važan zbog svega što nas čeka. Iduća godina je Evropsko prvenstvo i mislim da su očekivanja nacije velike, ali i odgovornost“, izjavio je dojučerašnji predsednik Crvene zvezde, koji je danas podneo ostavku na tu funkciju i preuzeo brigu o "Kući košarke“.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading