KRUNIĆU TEŠKO PADA ŠTO JE POGREŠIO KOD DRUGOG GOLA: Do tog momenta smo igrali dobro

Autor:

Sport

01.10.2024

23:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pokazao je klasu, a onda jednim potezom sve dobro poništio

KRUNIĆU TEŠKO PADA ŠTO JE POGREŠIO KOD DRUGOG GOLA: Do tog momenta smo igrali dobro

Foto: Starsport

Krunić protiv Intera

Fudbaleri Crvene zvezde poraženi su u drugom kolu Lige šampiona od Intera u Milanu sa ubedljivih 4:0. Iako ništa nije slutilo na takvu razliku u rezultatu, crveno-beli se zbog sopstvenih grešaka iz Italije vraćaju pognutih glava, a moglo je da bude mnogo drugačije.

Gotovo da se igrao egal u prvom poluvremenu, odlično je Milojević organizovao igru i raspored na terenu, ali protiv Čalhanogluove "bombe" iz slobodnjaka se nije moglo mnogo. Nije to demoralisalo gostujuće fudbalere koji su imali nekoliko prilika do poluvremena. I ponovo su izašli na teren motivisani, ali kada je Rade Krunić izgubio loptu praktično u svom šesnaestercu i dopustio laganu egzekuciju Arnautoviću, bilo je jasno da povratka nema.

I nije ni njemu lako palo što se ta greška dogodila.

- Pa sigurno da nismo. Mislim da smo mnogo jeftino i lako primili golove na individualne greške. Ponajviše do tog drugog gola gde sam ja pogrešio, mislim da smo do tada igrali dobro i napadali dobro. Nažalost to su stvari koje se dešavaju i ne može mnogo toga sada da se učini, mogu samo da radim i da pokušavam dalje. Primili smo golove samo na individualne greške i rezultat ne oslikava pravo stanje na terenu. Veoma težak poraz i mnogo nam je žao zbog toga - počeo je vezni fudbaler.

Da li bi meč otišao u drugu stranu da se neka prilika iskoristila?

- Naravno da bi otišao, ovako velike ekipe se, kada krene loše, sigurno unervoze i nije im lako igrati. Da smo dali u prvom poluvremenu gol sigurno bi nam u drugom bilo lakše. Mislim da smo i tada imali inicijativu, ali bez šansi. Nas hrabri što smo prikazali da možemo da igramo protiv ovakvih ekipa, da ne zaboravimo da su oni u top 5-6 ekipa u ovom takmičenju i to nam daje neku veru za dalje da možemo još mnogo - rekao je Krunić za RTS posle meča.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading