TO JE NEDOPUSTIVO: Vladan Milojević besneo na svoje igrače

Autor:

Sport

01.10.2024

23:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neka je bio poraz i ubedljivijom razlikom, ali da se namuče da daju gol, rekao je trener Zvezde.

TO JE NEDOPUSTIVO: Vladan Milojević besneo na svoje igrače

Foto: www.profimedia.rs

Vladan Milojević

Fudbaleri Crvene zvezde poraženi su od Intera sa ubedljivih 4:0 u drugom kolu Lige šampiona. Izabranici Vladana Milojevića pokazali su zube moćnom rivalu nekih sat vremena igre, ali nisu uspeli da spreče bolan poraz u Milanu. Ponovo su igrači srpskog prvaka sami sebe matirali, jer su pogoci pali posle njihovih kikseva. Upravo je to konstatovao trener Milojević u sumornoj analizi meča.

- Mislim da smo ušli dobro u utakmicu, ali kada primite onakve golove na ovom nivou to je nedopustivo. Kada izgubite nema veze, ali da se protivnik namučio - počeo je Miloje.

On je posebno analizirao pogotke.

- Prvi gol nesrećan, opet iz faula koji nije trebalo tu da bude. Drugi identičan. Drugi gol je odredio sudbinu utakmice. Psihološki smo pali. Onda su došle greške i za treći i četvrti. gol. One su nedopustive na ovom nivou. Ali idemo dalje. Na ovom nivou igrači moraju da budu svesni da moraju brže da igraju, da brže donose odluke. Kada su individualne greške je pitanje šta vi tu možete da uradite kao trener. Mi smo danas igrali protiv finaliste Lige šampiona. Oni su osvojili Skudeto prošle godine. To nije naš alibi. Želeli smo da izađemo i borimo se. Neka je bio poraz i ubedljivijom razlikom, ali da se namuče da daju gol. Ne mogu da prihvatim da primamo ovakve golove - grmeo je Milojević.

Zvezda će posle Intera u gostima igrati i protiv Monaka (22. oktobar), dok protiv Barselone igra kod kuće (6. novembar). Na Marakanu potom stiže i Štutgart (27. novembar), dok Zvezda u Milano, ali sada na noge Milanu, ide 11. decembra. U 2025. crveno-beli dočekuju PSV (21. januar), a onda gostuju Jang bojsu (29. januar). 

 

Standings provided by Sofascore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading