VRUĆE FOTKE IVANE KRUNIĆ UGLEDALE SVETLOST DANA: Pojavila se na koncertu Tee Tairović, a OVI kadrovi bude maštu! (VIDEO)

Autor:

Zabava

01.10.2024

23:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ivana Krunić objavila nikad provokativnije fotografije.

VRUĆE FOTKE IVANE KRUNIĆ UGLEDALE SVETLOST DANA: Pojavila se na koncertu Tee Tairović, a OVI kadrovi bude maštu! (VIDEO)

Foto: St/N. Pančić

Ivana Krunić i Bane Čolak

Poznata pevačica Ivana Krunić nedavno je oduševila svoje fanove spektakularnim nastupom na koncertu svoje koleginice Tee Tairović u Beogradskoj areni. Na oduševljenje publike, njih dve su zajedno izvele hit pesmu "Brat na brata", čime su dodatno zagrejale atmosferu i ostavile snažan utisak na prisutne.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Republika (@republika.rs)

 


Pored uspešnog nastupa, Ivana Krunić je nedavno objavila set provokativnih fotografija na svom Instagram profilu, koje su izazvale lavinu pozitivnih komentara njenih fanova. Njena hrabrost i samopouzdanje su naišli na odobravanje, a fotografije su brzo postale viralne na društvenim mrežama.

 

 


Ovaj nastup i objava na Instagramu su samo deo aktivnosti koje su obeležile poslednje dane popularne pevačice. Ivana Krunić je poznata po svojoj energičnoj i autentičnoj pojavi na sceni, te ne čudi što je njen nastup na koncertu Tee Tairović bio još jedan u nizu uspešnih trenutaka u njenoj karijeri.

Ivana Krunić je svojom pojavom na muzičkoj sceni stekla veliku popularnost, a njeni nastupi uvek izazivaju veliko interesovanje publike. Njen muzički stil, kao i harizma kojom zrači na sceni, privlače pažnju kako mlađe tako i starije publike. Njena autentičnost i hrabrost da se izrazi kroz svoju muziku i scenski nastup čine je omiljenom među fanovima širom regiona.

 

 


Nakon objave provokativnih fotografija na Instagramu, fanovi su se oglasili brojnim komentarima punim podrške i divljenja. Njena hrabrost da se izrazi kroz umetnost i modu je naišla na odobravanje, a mnogi su istakli kako ih inspiriše da budu autentični i hrabri u svom izražavanju.

Ivana Krunić je još jednom pokazala da je sposobna da privuče pažnju javnosti i da ostavi jak utisak svojim nastupima i objavama na društvenim mrežama. Njen talenat i smelost je čine jednom od najintrigantnijih figura na domaćoj muzičkoj sceni, te se sa nestrpljenjem očekuju njeni budući projekti i nastupi.

 

 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading