RONALDOVI KOMPLEKSI SU NEIZLEČIVI: Portugalac jedno ne može da izbaci iz glave, pa plače ko curica

Autor:

Sport

02.07.2024

12:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kristijano ponovo naseo na provokaciju, doduše ovaj put je bila pravi hit.

RONALDOVI KOMPLEKSI SU NEIZLEČIVI: Portugalac jedno ne može da izbaci iz glave, pa plače ko curica

Foto: www.profimedia.rs

Kristijano Ronaldo morao bi da urami fotografiju Dioga Košte kao ikonu i da je okači na zid svoje sobe. Samo zahvaljujući golmanu Portugala je ta reprezentacija još uvek na Evropskom prvenstvu, a ne zahvaljujući prvoj zvezdi tima i po mnogima najboljem fudbaleru ikada. Možda Ronaldo ima iza sebe brojke, ali ne pravi ih on sam već kao deo moćnog tima, a kada se nađe u situaciji jedan na jedan, on kiksne i plače kao curica.

Republika

Foto: Printscreen/Twitter

Ronio gorke suze: Kristijano Ronaldo

Bilo je tako sinoć kada mu je Jan Oblak odbranio penal u regularnom delu osmine finala meča sa Slovenijom. Lile su suze na Kristijanovom licu, a usledio je kiseli osmeh kada su prošli u četvrtfinale na megdan Francuskoj pošto je Košta skinuo zicer u 115. minutu, a onda i tri penala u seriji. I u tom osmehu, kao i u suzama, se videlo koliko Ronaldo ne ume sportski da podnese poraz.

A za sve je kriv Lionel Mesi i kompleks koji je navukao zbog Argentinca. To su navijači širom sveta prepoznali, pa mu stalno stavljaju so na ranu. O tome svedoči i sinoć odigrana utakmica. Kada je Kristijano izvodio slobodan udarac, jedan navijač mu je iza gola mahao Mesijevim dresom iz reprezentacije Argentine. Samo sa jednim ciljem, da ga iznervira i ponizi. Očigledno je u tome uspeo jer je Ronaldo poludeo. Kao što je to bio slučaj nebrojenu puta ranije.

 

 

Svi još šamte Ronaldove burne reakcije u Saudijskoj Arabiji, kada su mu navijači sa tribina vikali "Mesi, Mesi", a on histerično vikao "Nisam Mesi, ja sam Ronaldo". Na sve to im je prostački gestikulirao držeći se za uvo.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Ne zna da primi šalu na svoj račun: Kristijano Ronaldo

Epilog, izgubio je živce, a kažnjen je sa utakmicom suspenzije i novčano, doduše za njega simbolično. Na sve to, kada je Mesi gostovao u Saudijskoj Arabiji sa Interom iz Majamija i trebalo da igra protiv Ronaldovog Al Nasra, Portugalac je "bio povređen", pa je spektakl izostao.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading