JEZIV SNIMAK! OLUJA TOTALNO DEMOLIRALA PRODAVNICU, KROV LETEO KAO PERO! Haos u Mirijevu i Malom Mokrom Lugom!(VIDEO)

Autor:

Vesti

26.06.2024

15:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Scene od kojih se diže kosa na glavi!

JEZIV SNIMAK! OLUJA TOTALNO DEMOLIRALA PRODAVNICU, KROV LETEO KAO PERO! Haos u Mirijevu i  Malom Mokrom Lugom!(VIDEO)

Foto: Instagam/vestisabac

Današnje nevreme koje je pogodilo Mirijevo i Mali Mokri Lug je ostavilo za sobom prizore koji su izgledali gotovo nerealno. Bujice su preplavile ulice, oborena stabla su blokirala putovanje automobila, a olujni vetar je odneo krov sa jedne prodavnice, što je izazvalo veliku pažnju na društvenim mrežama.

Snimci nastali tokom nevremena su brzo postali viralni na društvenim mrežama, prikazujući dramatične scene koje su izgledale gotovo apokaliptično. Olujni vetar je pretvorio delove Mirijeva u prizore koji su podsećali na Mordor, dok su ulične bujice i oboreno drveće dodatno doprineli haosu.

 

 


Jedan od najupečatljivijih prizora snimljenih tokom nevremena bio je video koji je prikazivao razoren krov jedne prodavnice, sa delom plafona koji je nestao pod dejstvom olujnog vetra. Na snimku se jasno moglo videti nebo kroz otvor nastao nakon što je vetar odneo krovnu konstrukciju od lima, ostavljajući radnju u sablasnom stanju.

Prema informacijama, ova trgovinska radnja se nalazi u Malom Mokrom Logu, a nevreme je nanelo značajnu štetu na objektu.

Nevreme je pogodilo ove delove Beograda oko dva sata popodne, prouzrokujući pravi haos i ostavljajući iza sebe prizore koji su izazvali šok i zabrinutost među lokalnim stanovnicima.

 

 

Podsećamo, nevreme i dalje traje u Beogradu, a pojedine opštine su bez struje. Jaka grmljavina sa olujnim vetrom paralisala je grad, a u nekim njegovim delovima nevreme je uveliko prošlo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading