SPEKTAKL U ŠVEDSKOJ! REPUBLIKA na licu mesta: Stokholm u znaku BOGA IBRE - Sve besprekorno uređeno!

Autor:

Sport

08.06.2024

12:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve je spremno za večerašnji spektakl.

SPEKTAKL U ŠVEDSKOJ! REPUBLIKA na licu mesta: Stokholm u znaku BOGA IBRE - Sve besprekorno uređeno!

Foto: Republika

Fudbaleri Srbije večeras od 18 časova gostuju Švedskoj u predgrađu Stokholma - Solni. Ovo će biti generalna proba pred Evropsko prvenstvo, a nakon ovog meča selektor ''orlova', Dragan Stojković Piksi imaće jasan uvid čime raspolaže i sa kojim igračima će izaći na megdan Engelzima u prvoj utakmici.

Međutim, meč protiv Srbije je Šveđanima u skroz drugom planu. Naime. večeras će se od nacionalnog dresa oprostiti legendarni Zlatan Ibrahimović koji ima status božanstva u ovoj zemlji. Naš portal, Republika nalazi se na licu mesta, a Stokholm je ceo u znaku legendarnog Ibre i svi jedva čekaju da počne meč kako bi prisustvovali ovom spektaklu. Naravno, gde se pojavi Ibrahimović tu je i zabava.

Naš portal je saznao da će se ceremonija u čas Zlatana Ibrahimovića održati 10-15 minuta nakon meča, a u glavnom gradu Švedske sreli smo i naše i njihove navijače i svi su saglasni oko jednog, a to je da su svi došli kako bi legendu ispratili u penziju. Ibra je ostavio neizbrisiv trag fudbalu i poznat je po svojoj harizmatičnosti i upečatljivom humoru koji nikog ne ostavlja ravnodušnim. Takođe, Ibrahimoivć je veliki prijatelj Srba, tako da nije slučajnost što se baš protiv našeg nacionalnog tima oprašta.

Podsetimo, Srbija je prethodno izgubila od Austrije u Beču sa 2:1, dok je Švedska, takođe u test-utakmici, istim rezulatom poražena od Danske, koja će biti rival "orlovima" u okviru C grupe. Osim Danaca, u prvom fazi EP igraćemo još i sa Englezima i Slovencima. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading