UZNEMIRUJUĆI VIDEO-SNIMAK! Mladi sportista se srušio nasred terena i UMRO!

Autor:

Sport

01.07.2024

12:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Imao je samo 17 godina.

UZNEMIRUJUĆI VIDEO-SNIMAK! Mladi sportista se srušio nasred terena i UMRO!

Foto: youtube.com/printscreen

Nedelja koja je trebalo da bude ispunjena sportskim uzbuđenjima i nadmetanjima na badminton turniru u Indoneziji, postala je dan koji će zauvek ostati obeležen strašnom tragedijom.

Mladi kineski igrač Žang Žijie (17) preminuo je tokom meča protiv japanskog protivnika Kazume Kavana u ekipnom takmičenju juniorskog prvenstva Azije. Uznemirujući video snimak prikazuje trenutak kada se Žang srušio na terenu tokom servisa rivala pri izjednačenom rezultatu 11:11, a uprkos brzoj intervenciji lekarskog tima, mladi igrač je preminuo u bolnici iste večeri.

POGLEDAJTE KAKO JE TO IZGLEDALO:

 

 

Badminton Azija, PBSI i organizacioni komitet izrazili su duboku tugu i najiskrenije saučešće Žangovim roditeljima, porodici i Kineskom badmintonskom udruženju (CBA). U saopštenju koje je izazvalo veliku pažnju javnosti, ističe se da je svet badmintona izgubio talentovanog igrača, čija će prerana smrt ostaviti neizbrisiv trag u ovom sportu.

Iako je Žang prevezen u bolnicu i bio živ po dolasku, njegova smrt izazvala je mnogo pitanja i zabrinutost širom sveta. U ovom trenutku, uzrok njegove smrti još uvek nije poznat, a javnost sa nestrpljenjem očekuje dalje informacije o ovom tragičnom događaju.

Ova tužna vest je podstakla brojne reakcije i izazvala duboku tugu među ljubiteljima sporta širom sveta. Dok se istražuje uzrok smrti mladog igrača, ostaje da se vidi kako će badminton zajednica nastaviti dalje i kako će se nositi sa gubitkom ovog talentovanog sportiste.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading