SADA SI PAO NAJNIŽE, MARIO! Kakav BLAM proslavljenog fudbalera! PIJAN SE VALJAO po ulici - Nije mogao da STANE NA NOGE! (VIDEO)

Autor:

Sport

01.07.2024

12:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

A tvrdio je da je najbolji špic reprezentacije Italije.

SADA SI PAO NAJNIŽE, MARIO! Kakav BLAM proslavljenog fudbalera! PIJAN SE VALJAO po ulici - Nije mogao da STANE NA NOGE! (VIDEO)

Foto: Prinsktin

Baloleti

Čuveni italijanski fudbaler Mario Baloteli (33) ponovo je privukao pažnju svojim ponašanjem van terena. Tokom vikenda, Baloteli je uhvaćen pijan na ulicama Udina, gde ga je neko od prolaznika snimio kako se tetura i pada na pešačkom prelazu.

Snimak je navodno nastao posle utakmice između Italije i Švajcarske, gde su Azuri poraženi sa 2:0. Nije poznato da li je Baloteli tugovao ili je možda čak i slavio loš rezultat. Ovo sramotno ponašanje izazvalo je različite reakcije javnosti, posebno imajući u vidu njegove ranije izjave o svojim sportskim dostignućima.

 

 


Podsetimo, Baloteli je pre spiska za EVRO 2024 tvrdio da je najbolji napadač Italije, ističući svoje dostignuće od sedam golova na 16 mečeva u turskoj Superligi. Ovo izaziva pitanje da li je njegovo ponašanje posledica frustracije zbog neodlaska na Evropsko prvenstvo ili je reč o nečemu drugom.

Mario Baloteli je bio vicešampion sa Italijanima 2012. godine, kada je sa dva gola u polufinalu srušio Nemce. Tokom karijere, Baloteli je često bio u centru pažnje zbog svojih kontroverznih postupaka van terena, što je često uticalo na njegovu karijeru.

Pitanje je kako će se ovo poslednje ponašanje odraziti na Balotelijevu karijeru i da li će on uspeti da se izdigne iznad van terenskih kontroverzi kako bi se fokusirao na svoju igru. S obzirom na njegov talenat i dosadašnje sportske uspehe, mnogi će sa nestrpljenjem pratiti razvoj događaja u narednom periodu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading