KAKAV POSAO ZA JUVENTUS: Kod VLAHOVIĆA stiže NAJVEĆA BOMBA svetskog fudbala! Dolazi u PAKETU S DEČKOM - zvezdom Premijer lige!

Autor:

Sport

01.07.2024

12:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dve muve jednim udarcem.

KAKAV POSAO ZA JUVENTUS: Kod VLAHOVIĆA stiže NAJVEĆA BOMBA svetskog fudbala! Dolazi u PAKETU S DEČKOM - zvezdom Premijer lige!

Foto: Printscreen/Instagram/Alisha Lehmann

Ališa Leman

Juventus je napravio značajan transfer i pojačanje svom veznom redu sa dolaskom brazilske senzacije Daglasa Luiza iz Aston Ville. Transfer 26-godišnjeg veziste nastao je kao rezultat hitne potrebe Vile da se pridržava finansijskih pravila i fer-pleja. U zamenu za Luiza, Juventus je poslao vezistu Enca Barenećeu (23) i krilo Samuela Ilinga-Juniora (20) u Aston Villu, zajedno sa oko 25 miliona evra.

Tokom svog boravka u Aston Villi, Douglas Luiz se uspostavio kao jedan od najboljih vezista u Premijer ligi. Njegovo izvanredno izdanje u prošloj sezoni, gde je postigao deset golova i napravio deset asistencija na 53 utakmice, privuklo je pažnju fudbalskih entuzijasta širom sveta. Prema Transfermarktu, tržišna vrednost brazilske zvezde se procenjuje na 70 miliona evra. Sa Juventusom našeg napadača Dušana Vlahovića koji cilja da ojača svoj vezni red, očekuje se da dodatak Luiza značajno unapredi sposobnosti tima u toj oblasti.

Foto: Instagram

Daglas Luiz i Ališa Leman

U neobičnom obrtu događaja, Juventus nije samo obezbedio usluge Douglasa Luiza, već je takođe dočekao i njegovu devojku, Ališu Leman. Ališa, istaknuta figura u ženskom fudbalu, trenutno predstavlja Aston Villin ženski tim i švajcarska je reprezentativka sa 53 nastupa i devet golova. Pored svoje fudbalske veštine, široka popularnost Lemanove se vidi u njenoj impresivnoj brojci od 17 miliona pratilaca na Instagramu, što duguje njenom atraktivnom izgledu.


Zajednički transfer Luiza i Lemanove predstavlja intrigantnu kombinaciju fudbalske i marketinške strategije za Juventus. Uključivanje bombastične plavuše u dogovor se vidi kao potez koji ne samo doprinosi fudbalskoj dimenziji, već takođe ima značajan marketinški potencijal. Prema izveštajima, Luiz je bio uporan u tome da Lemaova bude uključena u transfer, što ukazuje na stratešku viziju iza ove odluke.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading