DANIJELA I DECA ZADOVOLJNO TRLJAJU RUKE! Srpskom zetu Polu DŽORDŽU ASTRONOMSKI UGOVOR! Evo koliko će zaraditi u novom klubu

Autor:

Sport

01.07.2024

10:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Filadelfija se isprsila za četvorogodišnji ugovor.

DANIJELA I DECA ZADOVOLJNO TRLJAJU RUKE! Srpskom zetu Polu DŽORDŽU ASTRONOMSKI UGOVOR! Evo koliko će zaraditi u novom klubu

Foto: Tanjug/AP

Ovog leta je veliki broj igrača u NBA ligi ostao bez ugovora, a jedan od njih je i Pol Džordž, koji je u međuvremenu ipak pronašao novi klub. Naime, "srpski zet", muž Srpkinje iz Pančeva Danijele Rajić, potpisao je ugovor sa Filadelfija Seventisiksersima! Ovu informaciju je preneo najpoznatiji košarkšaki novinar Adrijan Vojnarovski, koji je otkrio i kakav je ugovor potpisao Džordž sa njima.

Naime, Džordž je potpisao četvorogodišnji maksimalni ugovor s Filadelfijom prema kom će zaraditi 212 miliona dolara za četiri godine u klubu. Džordž je prihvatio uslove i na sastanku koji je imao sa klubom je odlučio da sa Džoelom Embidom i Tajrisom Maksijem pojuri NBA titulu u idućim sezonama. 

Foto: Instagram.com/danielarajic

 

Dolazak Pola Džordža u Filadelfiju donosi značajno pojačanje ovom timu. Sa iskustvom i veštinom koju poseduje, Džordž će biti ključni igrač u timu Seventisiksersima, pružajući novu dimenziju njihovoj igri i doprinoseći njihovim ambicijama za osvajanjem NBA titule koja je od ove sezone u vlasništvu Bostona.


Potpisivanje četvorogodišnjeg maksimalnog ugovora vrednog 212 miliona dolara predstavlja rekordan potez za Džordža, koji time postaje jedan od najplaćenijih igrača u NBA ligi. Ovaj ugovor jasno pokazuje koliko Seventisiksersi veruju u Džordža i vide ga kao ključnog igrača za ostvarivanje svojih sportskih ciljeva. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading