SELEKTOR OTVORIO DUŠU! Piksi OTKRIO zašto se ČEKALO sa potpisivanjem UGOVORA!

Autor: Dražen Ostojić

Sport

27.05.2024

19:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vođa "orlova" produžio vernost i ostaje na klupi našeg nacionalnog tima.

SELEKTOR OTVORIO DUŠU! Piksi OTKRIO zašto se ČEKALO sa potpisivanjem UGOVORA!

Foto: Starsport

Sutra će selektor "orlova" Dragan Stojković Piksi napokon saopštiti spisak od 26 fudbalera koje vodi u Nemačku da brane boje Srbije na šampionatu Starog kontinenta.

Piksi je uspeo da „orlove“ odvede na dva velika takmičenja, a danas je Izvršni odbor jednoglasno podržao da se produži saradnja sa selektorom do 2026. godine, uz nadu da će Srbija sa Stojkovićem na klupi igrati i na Mundijalu u SAD, Kanadi i Meksiku.

Republika

Foto: Starsport

 

Selektor srpskog tima ne krije ponos i zadovoljstvo što će i dalje biti za kormilom državnog tima.

- Dogovor je ranije postignut, danas je samo potvrđen jednoglasno. Drago mi je što ću biti na čelu reprezentacije još dve godine. Mislim da je važno da igrači znaju ko će ih voditi, pogotovo ako imaju dobar odnos sa selektorom, razumeju njegove ideje. Opet, neko misli drugačije, da je bolje da se menja na svakih godinu dana. Po meni, to nije dobra ideja, bolje je ovako, da imamo kontinuitet - rekao je Draga Stojković u emisiji „Oko“ na RTS-u.

Usledilo je objašnjenje selektora zbog čega se dugo čekalo sa potpisom novog ugovora.

- Moja je bila ideja i o tome sam obavestio FSS, da se sačeka sa zvaničnim potpisivanjem dok se ne završi sezona u Srbiji. A, posle toga, znajući da idu Izvršni odbor i Skupština, da se time dobije pravi legitimitet. Tako je i urađeno. Mnogo sam srećan i ponosan što ću predstavljati svoju zemlju, što ću zajedno sa igračima da odnesem posle 24 godine zastavu Srbije na Evropsko prvenstvo - istakao je Stojković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading