NULA U KRAGUJEVCU! Razočarani Piksi, bojkot navijača i UMALO TUČA!

Autor:

Sport

16.05.2024

19:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Radnički 1923 i Vojvodina odigrali su 0:0.

NULA U KRAGUJEVCU! Razočarani Piksi, bojkot navijača i UMALO TUČA!

Foto: Starsport

Fudbaleri Radničkog 1923 i Vojvodine odigrali su meč bez golova u prvoj utakmici šestog kola plej-ofa Superlige Srbije - 0:0. Iako rezultat nije bio spektakularan, utakmica je u pojedinicim trenucima bila obećavajuća. Ipak, selektor Srbije Dragan Stojković Piksi otišao je razočaran sa stadiona "Čika Dača".

Foto: Starsport

 

U većem delu prvog poluvremena, Radnički je bio bolji rival, kontrolisao je posed lopte i pokušavao da prete preko bokova. Međutim, i pored svoje dominacije, nisu uspeli da pronađu put do protivničke mreže. Najbolju šansu su imali nakon prodora Gluščevića po desnoj strani, ali je centaršut koji je Korać nespretno odbio ka svom golu zaustavio odličnom reakcijom Carević.


Ekipa Božidara Bandovića nije pokazala mnogo toga u prvom delu utakmice, ali je imala dobru priliku preko Vukanovića koji je uspeo da pogodi stativu na početku drugog poluvremena. Iako su obe ekipe imale nekoliko prilika da dođu do gola i eventualne pobede, mreže su mirovale do poslednjeg sudijskog zvižduka. 

Foto: Starsport

 

Utakmicu je obeležio i bojkot navijača. Najvetrenije pristalice Radničkog 1923 i Vojvodine odlučile su da ne dođu na današnju utakmicu, a razlog je isti – zahtevaju da se Superliga Srbije igra vikendom, a ne radnim danima.

Takođe, u 69. minutu je došlo incidenta kada je pored aut linije došlo do sukoba dva stručna štaba. Situaciju je smirio sudija Milanović koji je pogledao VAR snimak i odlučio da dodeli crvene kartone dvojici pomoćnika.

Foto: Starsport

 

U poslednjem kolu, Radnički će gostovati kod Partizana, dok će Vojvodina ugostiti Mladost. Očekuje se da obe ekipe pruže svoj maksimum kako bi završile sezonu na visokoj noti. Tim iz Kragujevca je uspeo da zadrži četvrto mesto na tabeli sa dva boda više od Vojvodine.

Standings provided by Sofascore

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading