"NA KECA PRANGIJAM": Poruka monstruma Blažića na instagramu najavila masakr!?

Autor:

Hronika

22.08.2024

20:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bio aktivan 2 časa nakon ponoć!

"NA KECA PRANGIJAM": Poruka monstruma Blažića na instagramu najavila masakr!?

Foto: Privatna arhiva,Facebook

Masovni ubica Uroš Blažić, posle svog krvavog pira koje je 4. maja 2023. godine počinio u selima Dubona i Malo Orašje kraj Mladenovca, dao se u beg. Iako je ubio i ranio više od 20 mladih ljudi, on je strahovao za svoj život, pa je kidnapovao taksistu i umakao sa poprišta zla.

Jedna od najvećih misterija ove strašne noći, jeste je i njegovo navodno pojavljivanje na Instagramu. Oko 2 sata posle ponoći, dok su jake snage policije tragale za monstrumom, slika Blažića pojavila se na novom profilu.

Na Instagramu, koji je bio potpisan kao Uroš B., na storiju je objavljena njegova fotografija, uz monstruozan komentar: "Na keca prangijam", a sve to uz pesmu "Južni vetar i emotikon pesnice.

Do danas nije otkriveno da li je upravo Blažić, sa nepoznate lokacije napravio novi Instagram profil, ili je reč o bolesnom javljanju nekog ko ga je podržao u ovakvom momentu. Ipak, izvesno je to da nikome drugome ovako nešto ne bi palo na pamet, već samom monstrumu.

Podsećamo, na suđenju Urošu Blažiću, danas je govorila Jovana Pavlović, devojka koja je očevidac masakra i ćerka oštećenog Zorana Pavlovića svedoči šta je videla te noći u Duboni. Živi preko puta škole, a kaže da je desert minuta pre toga bila u prodavnici i kratko popričala sa Daliborom.Tada joj je glas zadrhtao.

- Nije pucao lično na mene. Mi smo u prizmelju, tu sam bila sa sestrom i njenom decom. Čuli su se pucnji. Moja sestra je izašla na terasu i krenula da izvodi decu jer je mislila da je vatromet. Videla je da se cigla okrzla, od metaka. Uroš Blažić je uperio pušku u nju. Uspela je da pobegne i decu je sakrila pod sto - ispričala je Jovana, pa nastavila da opisuje pucnjavu:

- Držao je desnom rukom pušku, pucao je u vis i ka našoj kući psujući mog oca. Na sreću promašio je, ne znam ni kako. Moj otac ga je pitao šta će tu, a on je uzvratio psovkom - rekla je uznemirena devojka. 

Brojni svedoci danas nisu bili u stanju da svedoče, a među njima i Adrijana Mitrović koja je teško ranjena u masakru pa se i danas nosi sa katastrofalnim posledicama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading