DA SRCE PUKNE! Otac Andrije Čikića istetovirao simbol koji će ga ZAUVEK PODSEĆATI NA SINA kojeg je ubio KOSTA KECMANOVIĆ! (FOTO)

Autor:

Hronika

10.06.2024

21:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U opisu objave napisao je samo dve reči

DA SRCE PUKNE! Otac Andrije Čikića istetovirao simbol koji će ga ZAUVEK PODSEĆATI NA SINA kojeg je ubio KOSTA KECMANOVIĆ! (FOTO)

Foto: Tanjug/Jadranka Ilic, Facebook

Miloš Čikić, otac pijaniste Andrije Čikića koji je ubijen u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kobnog 3. maja prošle godine, istetovirao je simbol na svojoj ruci, koji će ga zauvek podsećati na sina.

Naime, on je na svom Fejsbuk profilu podelio fotografiju na kojoj se vidi njegova ruka na kojoj je nacrtan violinski ključ i notni sistem na kojem je potpis malenog dečaka "A. Čikić".

Takođe, na fotografiji se nalazi i dečak koji sedi za klavirom.

 

Foto: Facebook

Tetovaža oca Andrije Čikića

- Moja sreća - napisao je Miloš Čikić.

Ispod objave nizali su se komentari korisnika ove društvene mreže, gde su pružili podršku neutešnom čoveku.

- Dragi Miloše, draga Suzana, znam da je sve teže. Uz vas sam u svakom trenutku. Andrija živi; Dragi Miloše, Andrija živi glasno kličemo da je njegov smeh još tu sa tobom i sa svima onima koji ga vole - samo su jedni od komentara.

Da podsetimo, dečak-ubica iz Osnovne škole "Vladislav Ribnikar", Kosta Kecmanović (14), koji je 3. maja prošle godine sa samo 13 godina ubio devetoro đaka i čuvara ove ustanove i dalje se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu. 

On je kobnog jutra uleteo u školu i usmrtio osam učenika i radnika obezbeđenja škole, dok je jedna teško ranjena devojčica preminula 12 dana kasnije. On je tog jutra s namerom da izvrši masakr zakasnio u školu i čas istorije, a onda sa dva očeva pištolja i punim rancem molotovljevih koktela ušao na ulazna vrata škole i zapucao.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (6)

Loading
Tragedija

10.06.2024 21:59

Da srce prepukne

Odgovori 20 1
Užas

11.06.2024 09:54

Roditelji Andrije Čikića su izgubili jedino dete,nemaju više dece.Ja ne znam kako će oni dalje i šta je smisao njihovog života više.Ubijeno im je dete bez razloga,uništena porodica i sad trpe po sudu bahato ponašanje ubica.Ima li smisla da se nešto ovako očigledno rasteže ovoliko?

Odgovori 11 2
Mile

12.06.2024 10:05

@Užas - @,Užas,tacno ste sve rekli, samo ovo suđenje je specificno jer je ubica dete, neko mora odgovarati a zakoni su takvi kakvi jesu, traze se i uzroci te tragedije, svi ih zele znati, pa i roditelji ubijene dece, i onda dolazimo do toga dela koji je uzasan, dete ubica je bilo do 3.maja super dete, svi su tako svedocili i tesko je sada to slusati, Al zato i je suđenje, zna se sta je mali posle.3. Maja., monstrum, svasta se pise a nije istina i svi bi sad na silu da je nesta i neko nekakav bio, a nije, e to je sad agonija!

Svetlana

13.06.2024 06:45

@Mile - Super dete je maska rodjenog monstruma i psihopate. Majka njegove drugarice koja ga je poznavala kaze da je bio ZLO.