KOSTU KECMANOVIĆA SUOČITI SA PEDAGOGOM RIBNIKARA!: Traže advokati u parnici porodice ubijene devojčice

Autor:

Hronika

20.06.2024

16:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svedočenjem Jelene Vujičić pedagoga Osnovne škole "Vladislav Ribnikar" nastavljena je parnica porodice ubijene Adriane Dukić protiv dečaka ubice Koste Kecmanovića, njegovih roditelja Miljane i Vladimira, navedene osnovne škole i Republike Srbije.

KOSTU KECMANOVIĆA SUOČITI SA PEDAGOGOM RIBNIKARA!: Traže advokati u parnici porodice ubijene devojčice

Foto: Republika, Printscreen

Snežana Dunjić je postavila brojna pitanja pedagogu tvrdeći da ona nije obavljala svoj posao kako treba i da zbog toga nije ni mogla da uoči probleme kod Koste ukoliko ih je imalo.

- Moje je da kao tužilačka strana tvrdim, a tuzeni neka prilože dokaze da nije tako - rekla je Dunjić na prigovor punomoćnika škole i države. 

Advokat Kecmanovića Marija Ivelja je od pedagoga, a kasnije i psihologa škole Lidije Maksić, takodje svedoka u postupku,  tražila da kažu kako je korona strašno uticala na učenike Ribnikara te da je i Kosta tepeo posledice.

Ivelja je tražila da sa u nastavku sudjenja pedagog suoči sa Kostom Kecmanovićem, budući da ona tvrdi da joj se on nije obraćao kao što je to navela njegova majka u čak tri mejla koje je razmenjivala sa direktorkom škole. 

Sa tim se složila i zastupnica Dukića, dok je advokat škole predložila da se pedagog suoči sa Miljanom Kecmanović u vezi sa mejlovima koje je slala školi vezani za prebacivanje Koste u drugu smenu.

Oba svedoka su opet kao i u svedočenjima u krivičnom postupku i parnicama ponovila da sa Kostom nije bilo problema i da se niko od 39 nastavnika nikada nije požalio na njega.

Tuzilačka strana je tražila da se veštačenjem utvrde dimenzije sefa u kojem je Vladimir Kecmanović trebalo da drzi svo oružje i municiju za koje je imao dozvolu.

-Tim veštačenjem ćemo utvrditi da li je ta količina oružja koju je imao uopšte fizički mogla da stane u tu kasu - istakla je Dunjić.

Ona je trazila da se veštacima dostavi audio snimak njegovog poziva policiji kada je prijavio masakr, kao i audio i video snimci sa njegovog saslušanja u krivičnom postupku pred Višim sudom protiv njegovih roditelja.

Ovo je prvo ročište na kojem nije bio nijedan član porodice Dukić kao ni drugih porodica žrtava masakra.

Spekuliše se da nisu bili u stanju da slušaju kako niko u školi nije primetio da sa Kostom nije bilo sve kako je trebalo.

Ova parnica će se nastaviti 27. septembra kada će svedočiti policajka koja je prva stigla u školu i videla masakr.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (3)

Loading
Tanja

20.06.2024 16:45

Čime se sve služe advokatski timovi i roditelji najmlađeg masovnog ubice na svetu ,da svedoči kao da nije na psihijatrijskoj klinici i veštačenju njihov najmlađi masovni ubica na svetu! Oni bi njega na slobodu. Da li su to isti advokatski timovi koji su i nju angažovali u raznim veštačenjem raznih bandi! Dokaze DNK je proglašavala neupotrebljivim sve u korist bandi majka najmlađeg masovnog ubice na svetu. Svi oni samo gledaju da izvrdaju i što pre pobegnu u London ili na Havaje ili u Ukrajinu.

Odgovori 10 6
Lela

20.06.2024 21:44

@Tanja - Bravo, Tanja! Prva si kao i uvek

NN

22.06.2024 00:10

Mali monstrum će se pojaviti na sudu na moj rođendan, 23. 08., veoma bizarna slučajnost!