OTAC MONSTRUM USRED NOĆI DAVIO DECU U MORU! Policajac čuo VRISKE, mališane našli 100 metara od obale! (VIDEO)

Autor:

Svet

23.06.2024

21:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U procesu hapšenja, trojica policajaca su zadobila lakše povrede

OTAC MONSTRUM USRED NOĆI DAVIO DECU U MORU! Policajac čuo VRISKE, mališane našli 100 metara od obale! (VIDEO)

Foto: Youtube/Printscreen/CBS New York

Uznemirujući događaj koji se odigrao na plaži u Konektikatu šokirao je lokalnu zajednicu i izazvao talas uznemirenosti širom države.

Pomahnitali otac, Romni Desronvil, uhapšen je nakon što je pokušao da udavi svoje dvoje dece u moru tokom ranih jutarnjih sati.

Herojska intervencija policije

Policajac iz Vest Hejvena, koji je bio na redovnoj patroli, čuo je vrisak i odmah reagovao nakon što je video muškarca kako davi dvoje dece u vodi.

Upornošću i hrabrošću, uspeo je da se suprotstavi nasilniku i pozove pojačanje, čime je spasao živote nevinih mališana.

Hitna medicinska intervencija

Nakon što su policajci pronašli decu na 100 metara od obale, mališani su hitno prevezeni u bolnicu gde se i dalje bore za svoje živote.

Lokalni mediji ističu da su oba mališana mlađa od tri godine, dodajući još jedan izraz tuge i zabrinutosti celom slučaju.

Posledice hapšenja

U procesu hapšenja, trojica policajaca su zadobila lakše povrede, što dodatno naglašava dramatičnost situacije i rizik sa kojim se suočavaju službenici reda u obavljanju svog posla.

Očigledno potresen događajima, Romni Desronvil, 41-godišnji otac mališana, suočava se sa ozbiljnim optužbama za pokušaj ubistva i izlaganje dece riziku od povreda.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading