DILER PROGUTAO KESICU KOKAINA PRED POLICIJOM: Dva Albanca uhapšena na Kosovu, u stanu pronađeno i oružje

Autor:

Hronika

21.05.2024

22:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zaplenjeno 17 kesica kokaina

DILER PROGUTAO KESICU KOKAINA PRED POLICIJOM: Dva Albanca uhapšena na Kosovu, u stanu pronađeno i oružje

Foto: Policija Kosovo

Policija tzv. Kosova izvela je danas kodnu akciju pod nazivom "Krug", koja je rezultirala hapšenjem dvojice kosovskih Albanaca i velikom zaplenom droge, oružja i novca. Akcija je sprovedena u Kosovu polju.

Hapšenje i zaplena

Tokom kontrole automobila na putu Kosovo Polje-Peć, policija lažne države je zaustavila vozilo koje je vozio E.Dž. (42) i njegovog saputnika A.I. (44). Tokom pregleda, policija je primetila da je A.I. pokušao da sakrije opojnu supstancu za koju se sumnja da je kokain tako što ju je progutao sa sve omotom. Nakon ovog otkrića, policija je izvršila pretres stana koji pripada E.Dž, gde su pronađeni brojni dokazi. Zaplenjeno je čak 17 vrećica opojne supstance tipa kokain ukupne težine 99,4 grama, kao i paket sa mikserom koji je sadržao 63 grama kokaina. Pored toga, pronađen je i novac u iznosu od 1 750 eura, 3 automatske puške tipa Kalašnjikov sa 510 metaka, kao i dva bajoneta sa osam različitih delova oružja, dvogled i dve futrole za pištolje, prenosi Telegraf.

Prethodne presude i zadržavanje

Nakon konsultacija sa nadležnim tužiocem, obojici uhapšenih je određeno zadržavanje do 48 časova. Posebno je zanimljivo to što je A.I. već bio poznat policiji zbog više izvršnih presuda koje su rezultovale višegodišnjim kaznama zatvora, a ipak je uspevao da ih izbegne.

Osumnjičenima preti višegodišnja kazna zatvora, uzimajući u obzir da su počinili više krivičnih dela, a jedan od osumnjičenih čak i povratnik.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading