ZA RUBRIKU VEROVALI ILI NE! Srpski fudbalski SUDIJA UHAPŠEN sa VELIKOM KOLIČINOM DROGE u gepeku!

Autor: M. M.

Sport

08.05.2024

12:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Skandal u Zaječaru.

ZA RUBRIKU VEROVALI ILI NE! Srpski fudbalski SUDIJA UHAPŠEN sa VELIKOM KOLIČINOM DROGE u gepeku!

Foto: Pixabay.com/ S. Hermann & F. Richter, Shutterstock

Uhapšeni fudbalski sudija F.T. (22) iz Zaječara je u centru pažnje javnosti nakon što je uhapšen zbog sumnje da je učestvovao u trgovini narkoticima. Veliki petak je bio dan kada je policija pronašla 890 grama marihuane u vozilu u kojem je bio sa L.R. iz Bora, a obojica su uhapšeni po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Zaječaru.

Nakon hapšenja, F.T. i L.R. su saslušani u Tužilaštvu, a potom im je određen pritvor do 30 dana. Ovo hapšenje je posebno iznenadilo javnost jer je F.T. prvi put uhapšen, za razliku od L.R. koji ima dosije i već je bio poznat policiji. Takođe, F.T. je bio jedan od najmlađih arbitara u Srpskoj ligi Istok, četvrtom rangu takmičenja u Srbiji, gde je sudio nekoliko sezona pre hapšenja.

Ovo hapšenje će verovatno imati ozbiljne posledice po karijeru mladog fudbalskog sudije. 
S obzirom na ozbiljnost optužbi i činjenicu da se nalazi iza rešetaka, postoji realna mogućnost da je njegova karijera sudije završena pre nego što je i počela. U svakom slučaju, ovaj događaj je šokirao fudbalsku zajednicu u Zaječaru i šire, ostavljajući mnoge u neverici zbog neočekivanog skandala.

Ova vest je izazvala veliku pažnju javnosti, kako ljubitelja fudbala, tako i šire populacije. Mnogi su izrazili šok i razočaranje, posebno zbog činjenice da je mladi sudija bio uključen u ovakav skandal.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading