HOROR KOD MAJDANPEKA! Pijani muškarac pipkao devojčice na autobuskoj stanici!

Autor:

Hronika

10.05.2024

15:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Određen mu je pritvor!

HOROR KOD MAJDANPEKA! Pijani muškarac pipkao devojčice na autobuskoj stanici!

Foto: Shuttestock

zlostavljanje deteta

Više Javno Tužilaštvo u Negotinu odredilo je pritvor do 30 dana V. J. (70) iz Majdnapeka koji je na autobuskoj stanici u alkoholisanom stanju nasrtao na devojčice A. G. (12) i E. Lj. (11) iz sela Debeli Lug.

Pijani V. J. je najpre starje dete ljubio u obraz, grlio i dodirivao po zadnjici, a potom je u autobusu i mlađu devojčicu dodirivao po leđima i ruci.

Policija je, prilikom hapšenja koje je usledilo nakon prijave, utvrdila da muškarac ima 1,51 promil alkohola u krvi i protiv njega će se povesti postupak za krivično delo polno uznemiravanjen i nedozvoljene polne radnje.

Podsećamo, kako je Republika pisala, Više javno tužilaštvo pre dva dana je u Vranju odredilo zadržavanje D.P. (29) iz Vranja zbog sumnje da je izvršio krivično delo obljuba sa detetom.

U dogovoru sa detetom N. B.(13) otišao do njene kuće u Vranju, te iskoristivši odsustvo njenih roditelja sa njom imao polni odnos.

Zlostavljao bratanicu

Takođe, nedavno je pred Višim sudom u Nišu počelo suđenje 23-godišnjem Lazaru S. iz sela Lipovac kod Ražnja, optuženom za seksualno zlostavljanje devetogodišnje ćerke svog rođenog brata.

Optužnica protiv Lazara potvrđena je pravnosnažnim rešenjem Višeg suda u Nišu od 29. januara 2024. godine. On se tereti za krivično delo obljuba sa detetom, za koje je predviđena kazna zatvora do 12 godina. Trenutno se nalazi u pritvoru.

- Danas je u predmetu okrivljenog L.S. održan glavni pretres. Odlukom predsednika veća, javnost je u ovom predmetu isključena. Sledeće ročište za glavni pretres zakazano je za 17.april 2024. godine. Okrivljeni L.S. se još uvek nalazi u pritvoru, koji mu po poslednjem rešenju o produženju pritvora može trajati najduže do 23.aprila 2024. godine - preneo je "Blic" reči portparola Višeg suda u Nišu Emilije Stošić.

Prema optužnici, Lazar S. je navodno u dužem periodu seksualno zlostavljao devetogodišnju devojčicu u svojoj kući i kući svog brata u selu Lipovac. Seksualno zlostavljanje je, prema nezvaničnim informacijama, trajalo dve godine pre nego što je devojčica ispričala ocu šta joj se dešavalo. Osumnjičeni je uhapšen 12. septembra 2023. godine nakon što je otac devojčice podneo prijavu policiji.

BONUS VIDEO

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading