SRPSKA ZAJEDNICA U ČIKAGU U ŠOKU NAKON SMRTI TINEJDŽERA (17): Okupili se na mestu gde je Marko Niketić nastradao da mu odaju počast!

Autor:

Hronika

20.05.2024

18:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tijang Kim je vozio svoj "ford mustang" brzinom od 210 kilometara na čas u zoni od 50 kada se sudario sa Markom na raskrsnici.

SRPSKA ZAJEDNICA U ČIKAGU U ŠOKU NAKON SMRTI TINEJDŽERA (17): Okupili se na mestu gde je Marko Niketić nastradao da mu odaju počast!

Foto: youtube/printscreen/ABC 7 Chicago

Više od 100 ljudi okupilo se na bdenju za tinejdžera Marka Niketića, koji je izgubio život u tragičnoj saobraćajnoj nesreći u Čikagu. Markov život je prerano prekinut, ostavljajući porodicu, prijatelje i zajednicu u tuzi.

Oproštaj od voljenog prijatelja

Desetine prijatelja, članova porodice i komšija okupilo se na mestu nesreće u Glenvjuu kako bi odali počast Marku. Memorijalni deo pored puta svakog dana je bio sve veći, dok su njegovi drugovi ostavljali cveće, sveće, posvete i slike, pokazujući koliko je Marko bio voljen i poštovan.

- Imao je energiju i harizmu da spoji decu i ljude zajedno. Uvek je bio nasmejan, otvoren, pametan, nadaren - rekao je Darko Spasojević, sveštenik srpskog pravoslavnog Sabornog hrama Svetog Vaskrsenja.

Tragični kraj snova

Marko Niketić, učenik srednje škole Glenbruk, poginuo je 12. maja u olupini automobila kada se u njegov "mercedes" zakucao Tijang Kim (21). Ova tragična nesreća je zauvek prekinula Markovu budućnost, jer je trebalo da diplomira ovog meseca i planirao je da na jesen krene na Univerzitet Majami.

Nezapamćena brzina i alkohol u krvi

Prema rečima policije, Tijang Kim je vozio svoj "ford mustang" brzinom od 210 kilometara na čas u zoni od 50 kada se sudario sa Markom na raskrsnici. Još šokantnije, nivo alkohola u krvi osumnjičenog bio je viši od dozvoljene granice, što dodatno naglašava ozbiljnost ove tragične nesreće.

Pravda za Marka

Tijang Kim je priveden i optužen za ubistvo iz nehata i više krivičnih dela. Njegovo pojavljivanje na ročištu i određivanje pritvora samo su prvi koraci ka pravdi za Marka Niketića i njegovu porodicu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading