"JOŠ JEDNA PORODICA ŽALI ZA SINOM, BRATOM...": Porodica i prijatelji opraštaju se od tragično nastradalog mladića koji je poginuo kod Paraćina!

Autor:

Hronika

20.05.2024

16:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

On je posedovao važeću probnu dozvolu B kategorije.

"JOŠ JEDNA PORODICA ŽALI ZA SINOM, BRATOM...": Porodica i prijatelji opraštaju se od tragično nastradalog mladića koji je poginuo kod Paraćina!

Foto: Društvene mreže

Vikend iza nas obeležile su stravične saobraćajne nesreće, među kojima se ističe tragičan slučaj u naselju Bošnjane kod Paraćina. Nesreća se dogodila kada je vozač putničkog vozila N. J. iz Obreža, upravljajući automobilom kruševačkih oznaka, naglo prešao u saobraćajnu traku namenjenu za kretanje vozila iz suprotnog smera, sleteo sa puta i udario u objekat pored puta. On je posedovao važeću probnu dozvolu B kategorije.

Potresna ispovest prijatelja

Prijatelji poginulog mladića se opraštaju od njega na društvenim mrežama, gde je jedna od prijateljica podelila potresnu ispovest. U ovoj potresnoj poruci izražena je tuga zbog izgubljenih snova i neispunjenih želja mladog života, kao i bol koju osećaju članovi porodice i prijatelji. Ova poruka oslikava duboku tugu i bol koja je zavladala među onima koji su poznavali nastradalog mladića.

- Puno snova i želja su ostali neispunjeni, puno reči nedorečene, nečije nade su se noćas ugasile, još jedan mladi život je otišao među anđelima, još jednoj majci sin nedostaje, još jedna porodica žali za svojim sinom, bratom, rođakom, drugari ostali bez druga, još jedna želja društva tvoga da te opet vide je ugašena... Još jedna majka čeka svog sina na vratima, traži ga i zove ga, još jedna majka boluje za svojim sinom, još dve sestre kao male ostale su bez svog dragog brata, bez bratske ljubavi i radosti da ga vide, još dve sestre neće rasti uz svoga brata, još jedan brat neće bratski da porazgovara sa svojim bratom, neće sobu deliti, još jedan otac neće sa svojim sinom razgovarati kao otac sa sinom, još jednom ocu nema sina da mu pomogne, svima nama ti nedostaješ, da te slušamo u nameri da ispuniš svoje želje i ciljeve, da gledamo pred sobom pravog brata, sina, druga kako je tu za svoje drugove i članove porodice u svakom času i u dobru i zlu, zaboravljen nećeš biti ni jednog trena od strane tvojih najmilijih, još te čekamo u nadi da je sve ovo laž i najveći košmar iz kog se budimo. Počivaj u miru druže,vidimo se na nekom boljem mestu - napisala je njegova prijatelja opraštajući se od poginulog mladića.

Republika

Foto: Društvene mreže

 

 

Oproštaj Kulturno-umetničkog društva od S. N.

Mladić S. N. bio je član Kulturno-umetničkog društva, a članovi društva su se oprostili od njega uz reči poštovanja i tuge. Njegovi prijatelji iz društva su ga opisali kao anđela koji će biti večno slavljen i čuvan od strane anđela.

- Počivaj u miru i neka te anđeli čuvaju, jer si i sam bio jedan od njih. Neka ti je večna slava! Iskreno saučešće porodici - pisalo je u objavi ovog KUD-a ispod čega su se ređale fotografije na kojima mladić pozira u nošnji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading