KOSTA KECMANOVIĆ SE RASPITUJE O PREŽIVELIM ĐACIMA "RIBNIKARA": Zanima ga samo jedno, želi da bude najbolji!

Autor:

Hronika

20.05.2024

11:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Od tog dana odeljenje 7-2 više nije isto

KOSTA KECMANOVIĆ SE RASPITUJE O PREŽIVELIM ĐACIMA "RIBNIKARA": Zanima ga samo jedno, želi da bude najbolji!

Foto: ST/N. PANČIĆ, Printscreen

Dečak-ubica iz Osnovne škole "Vladislav Ribnikar", Kosta Kecmanović (14), koji je 3. maja prošle godine sa samo 13 godina ubio devetoro đaka i čuvara ove ustanove i dalje se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu. 

On je kobnog jutra uleteo u školu i usmrtio osam učenika i radnika obezbeđenja škole, dok je jedna teško ranjena devojčica preminula 12 dana kasnije. On je tog jutra s namerom da izvrši masakr zakasnio u školu i čas istorije, a onda sa dva očeva pištolja i punim rancem molotovljevih koktela ušao na ulazna vrata škole i zapucao.

Od tog dana odeljenje 7-2 više nije isto, ali, to dečaka ubicu uopšte ne zanima. Od prvog momenta nakon što je počinio zločin, on pokazuje hladnokrvnost i nezainteresovanost za žrtve, a jedino što ga zanima je on sam.

Upravo zato je, kako nezvanično saznajemo, počeo da se raspituje o svojim vršnjacima i đacima koji su išli sa njim u razred, odnosno, zanima ga da li će biti bolji od njega.

- S obzirom da se bliži kraj škole, Kosta je počeo da se raspituje kakav će ko prosek imati na kraju školske godine, kao i ko će u "Ribnikaru" biti đak generacije. Ne zanima ga ništa drugo osim toga da on bude najbolji - saznajemo nezvanično.

Podsetimo, u krvavom piru Koste Kecmanovića, nedužne živote su izgubili Dragan Vlahović, čuvar škole, Mara Anđelković, Andrija Čikić, Ana Božović, Adriana Dukić, Katarina Martinović, Bojana Asović, Angelina Aćimović, Ema Kobiljski i Sofija Negić.

Dečak-ubica se od 3. maja nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu, dok je njegov otac Vladimir Kecmanović u pritvoru i protiv njega, ali i Kostine majke, Miljane Kecmanović se vode parnični i krivični postupak koji su pokrenuli roditelji ubijene dece.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (11)

Loading
Ovo mu recite

20.05.2024 11:41

Recite mu da će svi biti bolji od njega,da su već svi bolji od njega,da on nikada neće završiti ni školu ni fakultet niti izaći iz te ustanove.Recite mu da je najgori!

Odgovori 102 10
Tempirane bombe

20.05.2024 12:18

Nadam se da sud shvata koliko su i Kosta i njegovi roditelji opasni po okolinu,a i sestra koja je trovala drugarice domestosom.

Odgovori 78 10
Kosta

20.05.2024 14:26

Mene licno zanima gde je Kosta, jer tamo gde se pise milijardu posto nije! A anonimca obavestajca pozdravite

Odgovori 37 10
A kako

20.05.2024 17:34

@Kosta - ti znas da on nije tamo gde govore da jeste??? I jos milijardu posto :) da si napisao 100 posto bilo bi sasvim dovoljno da nam stavis do znanja da ne verujes. Ne znam koja je tvoja teorija ali generalno ono sto sam citao se ne zna sta je gluplje. Dal to da su ga na aerodromu sacekali Francuzi i odveli ili CIA posto je obavio njihov zadatak. Ne kazem da je to i tvoja teorija ali bih voleo da vec jednom napises sta mislis gde je, posto svaku vest ostavljas identican koment.

Odgovori 24 9