"VIDEO SAM KOLA OD FIRME DANKINOG OCA, ODMAH SMO PREKINULI RAD!" Komšija opisao šta se dešavalo u trenutku njenog nestanka: Sve je moguće i nemoguće (VIDEO)

Autor: M.V.B./M.B.

Hronika

28.03.2024

11:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Devojčice Danke Ilić (2) nema već treći dan.

"VIDEO SAM KOLA OD FIRME DANKINOG OCA, ODMAH SMO PREKINULI RAD!" Komšija opisao šta se dešavalo u trenutku njenog nestanka: Sve je moguće i nemoguće (VIDEO)

Foto: ST/Vladimir Lukić

Potraga za Dankom Ilić (2) koja je nestala u utorak oko 13.45 sati u Banjskom polju još uvek traje.

Po rečima Dankine majke Ivane, devojčica je nestala dok je ona davala vodu drugom detetu.

Dok sam se okrenula, nije je bilo. Ona još nema dve godine, u maju će ih napuniti. Ne govori još. Zvala sam je, dozivala, nije mi se odazvala - rekla je majka Ivana.

Dankin komšija ispričao je da trideset časova traje agonija u kojoj je zbog Danke sve pod opsadom policije i naroda.

Ovih trideset sati vidite da je sve pod opsadom policije, naroda...- rekao je Dankin komšija.

Kako je objasnio, s obzirom da je u blizini nestanka devojčice šuma, u njoj su prisutne i divlje životinje. Ali, kako je naveo, rupe na terenu nije video.

- Čim je ovolika šuma, sigurno ima i divljih životinja. Rupe nisam video - istakao je komšija.

Komšija malene devojčice ispričao je šta se dešavao u trenutku njenog nestanka i kako je on za to saznao.

- Nisam primetio ništa sumnjivo da se dešava, sve je najnormalnije bilo. Žena i ja smo bili u dvorištu kada je došla policija i videli smo kola od firme u kojoj radi Dankin otac. Vrlo brzo nakon toga je policija i pitala za devojčicu. Mi smo odmah prekinuli rad i uključili smo se da vidimo o čemu je reč. Bila je pretraga, svi su se digli. Svi smo se dali u potragu - ispričao je komšija.

Foto: Republika, Društvene mreže

Informacije o Danki Ilić

On je istakao da ne bi želeo da daje prognoze o nestanku devojčice i to da li je moguće da se malo dete izgubi na brdovitom terenu.

- Sve je moguće i sve je nemoguće. Nisam siguran da li je dete moglo da se izgubi na ovom terenu. - naveo je.

Prvi put aktiviran sistem "Pronađi me" u Srbiji

Zbog nestanka Danke Ilić, prvi put je u Srbiji aktiviran sistem "Amber alert", koji javnost hitno obaveštava o nestanku deteta. Ovo je još jedan pokazatelj koliko je ozbiljnost slučaja i koliko je važno da se devojčica pronađe što pre.

Iako je obustavljena terenska pretraga, istraga nestanka Danke se nastavlja i policija se nada da će novi pravac istrage dovesti do saznanja o sudbini male Danke. Sve dok se ne pronađe, intenzivni rad policije se nastavlja uz nadu da će se ovaj slučaj uskoro razrešiti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Ranko

28.03.2024 12:11

Samo majku stisnuti ona zna sigurno st a se desilo.Dala je tri verzije nestanka cerke ako je sve tacno sto su mediji pisali,prvo kao dla vodu sinu okrenuta kako kaz e na tren i ona je nestala ,drug averzija usla je u kucu da donese vodu dok s e djec aigrala i treca da je posla do auta da da vodu sinu,dal ej iko pitao trogodisnjeg njenog sina posto zna d aprica gdje je sestra otisla..Njena prica je suplja ,dozivala dijet eza koje kaze d ane prica pa kako je mislila d a joj se Danka javi.Nigdje ne govori gdje je tacno bila Danka u tremutku kada s e kako kaze okrenula ,usla u kucu ili posla ka autu d a da vodu..Sve je to sumnjivo pa i njen dolazak posle toliko godina tu gdje je teren idealan za prodaju ili otmicu djeteta..