KOSTINE MAJKA I SESTRA SKLONJENE NA SIGURNU LOKACIJU: Komšije dečaka koji je izvršio krvavi pir u školi ne mogu da dođu sebi od ŠOKA - niko nam ne otvara vrata!

Autor:

Hronika

04.05.2023

14:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Žena i Kostina mlađa sestra sklonjene su na drugu adresu. U stanu ima nekoga, al ne otvaraju - kaže jedan komšija.

KOSTINE MAJKA I SESTRA SKLONJENE NA SIGURNU LOKACIJU: Komšije dečaka koji je izvršio krvavi pir u školi ne mogu da dođu sebi od ŠOKA - niko nam ne otvara vrata!

Foto: ST/Vladimir Lukić

Stan Kecmanovića

Dečak Kosta Kecmanović (14) juče je izvršio krvavi pir u osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio osam učenika i radnika obezbeđenja ove vaspitno-obrazovne ustanove. Kako portal Republika.rs saznaje, nakon jezivog zločina ocu dečaka je određeno zadržavanje, a majka i mlađa sestra su skolenje na sigurnu lokaciju.

- Žena i Kostina mlađa sestra sklonjene su na drugu adresu. U stanu ima nekoga, al ne otvaraju - kaže jedan komšija Kecmanovića za portal Republika.rs.

Druga komšinica kaže da je sve loše o njima laž, kao i da je Kosta dete iz prvog braka doktora.

Tvrde da imaju ženu koja brine o domaćinstvu, kao i da im je stan veliki i lepo sređen.

Kako smo ranije pisali Kosta Kesmanović je iz ugledne beogradske porodice. Otac Vladimir Kecmanović mu je poznati doktor, specijalista radiologije, a majka Miljana Kecmanović asistent na Biološkom fakultetu Univerziteta u Beogradu.

Dečak je takođe bio odličan učenik, išao je na takmičenja i želeo da postane astrofizičar.

Kako saznaje portal Republika.rs od jedne žene koja je poznavala porodicu, otac Vladimir je bio odmeren, gospodin, perfekcionista.

- Mali je imao psa, često ga šetao, bio neprirodno miran, odmeren i on, persirao svima, i ne sećam se da sam ga ikad srela nasmejanog - kaže poznanica porodice Kecmanović za portal Republika.rs.

Foto: Nikola Mutić, Facebook

Kosta Kecmanović

Otac je dečaka redovno vodio u streljanu, godinama, i to da vežba pucanje na pokretnim metama.

- Bio na nekom potpuno drugom nivou od dečjeg, kao da je bio odrasla osoba a ne klinac. Jednostavno nije se ponašao kao dete, da "bleji sa ekipom" napolju, da igra fudbal ispred zdrade... - kaže naša sagovornica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (1)

Loading
Uv

04.05.2023 16:22

Da li ste normalni da objavljujete broj stana, slike zgrade i okoline?

Odgovori 22 19