POLICIJA PRETRAŽUJE LOKALNU DEPONIJU! Novi detalji potrage za nestalom Beograđankom: Decu Ane Volš preuzela socijalna služba!

Autor:

Hronika

10.01.2023

09:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana Volš, poreklom iz Beograda, nestala je 1. januara ove godine.

POLICIJA PRETRAŽUJE LOKALNU DEPONIJU! Novi detalji potrage za nestalom Beograđankom: Decu Ane Volš preuzela socijalna služba!

Foto: Instagram/Twitter/Printscreen

Srpkinja za kojom traga cela Amerika ima troje dece sa suprugom Brajanom Volšom, koji je i uhapšen nakon što je nestala zbog ometanja istrage. Policija sada pretražuje i lokalnu deponiju.

Dečake, od kojih najstariji ima 6 godina, a najmlađi 2, i nijedno nema naše državljanstvo, sada je preuzela socijalna služba.

- Trenutno najviše brinem za njihovu decu. Samo razmišljam da li su ona bezbedna - rekao je za američke medije Gem Mutlu, koji je sa Anom i Brajanom Volšom zajedno proslavio Novu godinu, i koji je jedan od poslednjih ljudi koji su videli Beograđanku.

Foto: facebook.com/ana.ljubicic

Ana i Brajan Volš

One je za CBS njuz rekao i da ništa nije ukazivalo na tragediju, niti da će ona nestati.

- Dopisivala se sa prijateljem. Sedela je pored mene na barskoj stolici u njihovoj kuhinji. Apsolutno nije bilo naznaka da se te noći mogla desiti bilo kakva tragedija, nestanak ili bilo šta drugo - istakao je.

Inače, Ana Volš je u pismu sudu, kada je njen suprug uhapšen prošle godine, pisala da je Brajan vodio računa o deci pošto je ona radila van mesta u kojem žive.

Najnovije informacije govore da policija pretražuje lokalnu deponiju u Pibodiju, na kojoj su i pronašli  dokaze u vezi sa nestankon Ane Volš.

Na snimku koji su objavili lokalni mediji vidi se kako istražitelji u zaštitnim odelima i policajci sa psima tragačima pretražuju deponiju Njuberi u Pibodiju.

 

 

Policija je u nedelju uveče saopštila da je Anin suprug Brajan uhapšen zbog obmanjivanja policije tokom istrage.

Na jučerašnjem saslušanju Brajana Volša, supruge nestale Ane Volš, majke troje dece rodom iz Beograda, sud je saopštio da je u podrumu kuće pronađen oštećeni krvavi nož. On je uhapšen i optužen za obmanjivanje policijskih službenika tokom istrage.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading