POGINULA TRUDNICA KOD KOTOR VAROŠI: Nesreća na putu Banja Luka – Teslić!

Autor:

Hronika

02.05.2024

18:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tragična saobraćajna nesreća na putu Banja Luka – Teslić

POGINULA TRUDNICA KOD KOTOR VAROŠI: Nesreća na putu Banja Luka – Teslić!

Foto: Shutterstock, Wikimedia, Pixabay


Danas se dogodila tragična saobraćajna nesreća koja je odnela život mlade trudnice Sabine Tufekčić (28) iz opštine Kotor Varoš. Nesreća se desila u mestu Rujevica, opština Kotor Varoš, oko 13 sati. Sabina je bila suvozač u vozilu koje je vozila njena sugrađanka Sandra Narić (21), a koja je u ovoj nesreći teško povređena i hitno prevezena u Univerzitetski klinički centar RS.

Uviđaj i istraga

Nakon ove tragične nesreće, dežurni tužilac Aleksandar Simonović zajedno s pripadnicima Policijske stanice Kotor Varoš obavio je uviđaj na mestu nesreće. Tužilac je naredio detaljnu istragu kako bi se utvrdio uzrok ove saobraćajne nesreće, kao i da se sprovede obdukcija tela nastradale Sabine Tufekčić.

Životna tragedija mlade trudnice

Sabina Tufekčić, mlada trudnica, bila je suvozač u vozilu koje je učestvovalo u ovoj tragičnoj nesreći. Njena smrt predstavlja nenadoknadiv gubitak za porodicu, prijatelje i zajednicu u kojoj je živela. Ova tragedija baca senku tuge na celu lokalnu zajednicu.

Apel za bezbednost u saobraćaju

Ova tužna vest još jednom nas podseća na važnost poštovanja saobraćajnih propisa i opreznost prilikom vožnje. Bezbednost u saobraćaju treba da bude prioritet za sve učesnike, kako bismo smanjili rizik od ovakvih tragičnih događaja.

Podrška porodici i zajednici

U ovim teškim trenucima, zajednica se okuplja kako bi pružila podršku porodici nastradale Sabine Tufekčić. Njena smrt ostavlja veliku prazninu koja će dugo biti osećana, ali uz podršku porodice, prijatelja i zajednice, nadamo se da će lakše prevazići ovu tešku životnu situaciju.

Obavezno poštovanje saobraćajnih propisa

Ova tragična nesreća još jednom naglašava važnost poštovanja saobraćajnih propisa i odgovornog ponašanja u saobraćaju. Bezbednost u saobraćaju treba da bude prioritet za sve učesnike, jer jedan trenutak nepažnje može imati trajne i tragične posledice.

(Nezavisne)

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading