SAHRANJENA LEPA KRISTINA IZ LEBANA! Nađena mrtva u Švajcarskoj! JOŠ SE NE ZNA KAKO JE NASTRADALA, ŠVAJCARCI POVUKLI NAVODE O NESREĆI!

Autor:

Hronika

02.05.2024

20:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Švajcarska policija nije bila voljna da pruži ocu bilo kakve informacije o smrti ćerke.

SAHRANJENA LEPA KRISTINA IZ LEBANA! Nađena mrtva u Švajcarskoj! JOŠ SE NE ZNA KAKO JE NASTRADALA, ŠVAJCARCI POVUKLI NAVODE O NESREĆI!

Foto: Printscreen/Facebook

Mlada Kristina Milenković (25) iz Lebana tragično je preminula 15. aprila u Švajcarskoj, a njeno telo je 26. aprila preuzeo otac i doneo u Srbiju gde je sahranjena u svom rodnom mestu.

Njena porodica čeka odgovore od švajcarske policije kako je Kristina stradala, jer iako je prvobitno bilo rečeno da ju je udario voz i da je u pitanju saobraćajna nesreća, Švajcarci su te navode kasnije povukli.

Porodica je dugo čekala da preuzme telo, jer se čekala i obdukcija u Švajcarskoj. Ocu je samo kratko, prilikom preuzimanja tela ćerke, rečeno da će rezultate obdukcije dobiti na kućnu adresu. 

Pored toga, švajcarska policija nije bila voljna da pruži bilo kakve informacije o okolnostima Kristinine smrti, što je dodatno otežalo već tešku situaciju za porodicu.

Njena bliža porodica ima samo reči hvale za Kristinu, opisujući je kao izuzetnu osobu koja je bila blizu završetka Medicinskog fakulteta. 

- Naša Kristina je bila jako dobra devojka za primer. Ponosni smo na nju, imala je dva ispita do kraja Medicinskog fakulteta. Nažalost, zadesila je ovakva sudibna, strašna.Za dva meseca bi napunila 26 godina - rekao je izvor.

Kristina je inače često odlazila u Beč kod rodbine gde je radila sezonske poslove, a samo tri meseca pre smrti, otišla je po prvi put u Švajcarsku da radi. 

Kristina je iza sebe ostavila roditelje i dva brata.

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading