IZAZVAO UDES U TUTINU, A ONDA JE POLICIJA OTKRILA ŠOKANTNU STVAR! Odmah mu je oduzeto vozilo!

Autor:

Hronika

02.05.2024

12:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U ovoj nezgodi, oštećeno je i jedno parkirano vozilo.

IZAZVAO UDES U TUTINU, A ONDA JE POLICIJA OTKRILA ŠOKANTNU STVAR! Odmah mu je oduzeto vozilo!

Foto: MUP/printscreen

Tri osobe su lakše povređene u nesreći koju je u Tutinu izazvao vozač koji, kako je utvrdio MUP, nema vozačku dozvolu, a koji je u poslednje dve godine četiri puta pravnosnažno osuđen zbog upravljanja vozilom bez vozačke dozvole.

- Pripadnici Odeljenja saobraćajne policije Policijske uprave u Novom Pazaru oduzeli su vozilo 'folksvagen pasat' od dvadesetjednogodišnjeg vozača koji je u Tutinu izazvao saobraćajnu nezgodu u kojoj su tri lica povređena - objavio je MUP na svom Instagram nalogu.

Vozač koji je izazvao saobraćajnu nezgodu zadobio je lake telesne povrede, a lake telesne povrede zadobili su i devetnaestogodišnji vozač i sedamnaestogodišnji putnik iz drugog vozila. 

U ovoj nezgodi, oštećeno je i jedno parkirano vozilo. 

Kontrolom je utvrđeno da vozač koji je izazvao saobraćajnu nezgodu nema vozačku dozvolu ni za jednu kategoriju motornih vozila, kao i da je na vozilu kojim je upravljao istekao rok važenja registracione nalepnice, kaže se u objavi MUP-a. Takođe je utvrđeno da je u poslednje dve godine u četiri navrata pravnosnažno osuđen zbog upravljanja vozilom bez vozačke dozvole.

Od početka primene mere privremenog oduzimanja vozila za teže saobraćajne prekršaje, na teritoriji Policijske uprave u Novom Pazaru oduzeto je sedam vozila, a četiri vozača od kojih je vozilo oduzeto bile su osobe mlađe od 25 godina.
 

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading