JELENA ZVERSKI SKOČILA NA IVANA! Izregabala mu LICE, jezivi krici LEDE KRV u žilama! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

14.09.2024

08:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Napala ga s leđa, obezbeđenje odmah reagovalo!

JELENA ZVERSKI SKOČILA NA IVANA! Izregabala mu LICE, jezivi krici LEDE KRV u žilama! (VIDEO)

Foto: printscreen/instagram

U najnovijem sukobu između Jelene Ilić i Ivana Marinkovića, tenzije koje su se nagomilavale tokom prethodnih sezona kulminirale su u fizičkom obračunu. Njihov odnos, koji je od ranije poznat po čestim verbalnim prepirkama, ovog puta je eskalirao u nešto mnogo ozbiljnije.

Naime, dok je Ivan sedeo za crnim stolom, potpuno nesvestan onoga što sledi, Jelena mu je prišla s leđa i iznenada ga napala. Kako se može videti na snimku koji je osvanuo u javnostu, počela je da ga grebe po licu, što je izazvalo Ivanovu burnu reakciju – počeo je da viče i kuka na sav glas, što je dodatno uznemirilo prisutne.

Podsećnja radi, Ivan Marinković i Jelena Ilić imali su ozbiljan sukob u ranim jutarnjim satima nakon što je Ivan otkrio da su imali intimne odnose noć pre nego što su ušli u rijaliti "Elita 8". Ova njegova izjava izazvala je burnu reakciju kod Jelene, koja je bila vidno uznemirena. Doživela je nervni slom, a u jednom trenutku ga je čak i fizički napala, što su kamere zabeležile.

Inače, Marinković je u više navrata kritikovao bivšu suprugu, što ih je neretko dovodilo u sukobe. Naime, Ivan je u više navrata prozivao Jelenu zbog toga što se još nije ostvarila u ulozi majke, što je nju duboko pogađalo.

Htela je da vidi ko je kod kuće, nije joj bitna bila Beka. Tek kad je čula Miljanu, odmah je napravila haos, ali mora da se pomiri sa činjenicom da nema decu i da neće to ispraviti naročitom "brigom" o psu, već mora da radi na tome - govorio je Marinković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading