JANJUŠ BLJUJE VATRU ZBOG ANELINOG RAZUZDANOG PONAŠANJA U ELITI! Ovo je najveće poniženje u istoriji rijalitija!

Autor:

Zadruga

11.09.2024

19:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko Janjušević Janjuš je pokrenuo lavinu komentara objavom na društvenim mrežama.

JANJUŠ BLJUJE VATRU ZBOG ANELINOG RAZUZDANOG PONAŠANJA U ELITI! Ovo je najveće poniženje u istoriji rijalitija!

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Popularni rijaliti učesnik Marko Janjušević Janjuš je izjavio da je besan zbog dešavanja u "Eliti 8", gde ga je spomenula njegova bivša devojka Aneli Ahmić. Janjuš je istakao da mu je neprijatno što se njegovo ime i privatni život i dalje koriste u medijima i rijaliti programima, te je istakao da bi voleo da se njegova prošlost ostavi iza njega.

Aneli Ahmić, bivša devojka Marka Janjuševića Janjuša, iznenadila je mnoge kada se pojavila u "Eliti 8" i iznela neka svoja viđenja njihove veze i odnosa. Ova pojava izazvala je lavinu komentara i reakcija javnosti, ali i Janjuša koji je istakao da ne želi da se vraća na tu temu i da je već prevazišao taj deo svog života.

- Najveća moja greška je što sam pojedinim ku*avama i ološima (koji su trenutno u rijalitiju) dao za pravo da me uzimaju u njihova prljava usta u bilo kom kontekstu. Ne razumem zašto ne vodite svoje živote i gledate da ispravite vaša sranja koja radite i sa kojima se blamirate, a takođe ne razumem da vas moj loš interesuje... Generalno za bolje i niste, nego za ku*ac... Takođe je zaje*ano da vam čovek i to da na kratko... Da mi se bar hoćete skinuti sa njega, bilo bi mi još bolje u životu - napisao je Janjuš.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Marko Janjušević Janjuš

Inače, sinoć je tokom prve žurke u "Eliti 8" došlo do iznenadnog zbližavanja Aneli Ahmić i Mateje Matijevića, što je zasmetalo Urošu Staniću. Mladi učesnik rijalitija završio je u suzama i žalio se Anđeli Đuričić, a Ahmićeva je saznala za ovo. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Ksenija

11.09.2024 20:42

Na taj nacin bi se Zvezdan trebao ibratiti Andeli!