MARIJA ŠERIFOVIĆ NAKON SINA PRIREDILA JOŠ JEDNO IZNENAĐENJE ZA MAJKU: Veliko slavlje! Verica u ŠOKU, ne može da zadrži suze (VIDEO)

Autor:

Zabava

12.09.2024

13:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marija Šerifović spremila majci Verici rođendansko iznenađenje!

MARIJA ŠERIFOVIĆ NAKON SINA PRIREDILA JOŠ JEDNO IZNENAĐENJE ZA MAJKU: Veliko slavlje! Verica u ŠOKU, ne može da zadrži suze (VIDEO)

Foto: ATA Images

Marija Šerifović

Muzička zvezda Marija Šerifović iznenadila je svoju majku Vericu povodom njenog 61. rođendana, priredivši joj privatni koncert sa obnovljenim aranžmanima njenih najvećih hitova. Šerifovićka, koja je prošle godine odbila da slavi 60. rođendan, ovog puta je bila prijatno iznenađena spektakularnim gestom svoje ćerke.

Naime, u strogoj tajnosti više od šest meseci, jedina srpska pobednica na "Pesmi Evrovizije" je sa svojim timom radila na ovom iznenađenju koji je nazvala "Uvek si mi govorila".

- Dugo sam razmišljala kako da te obradujem za rođendan. Prošle godine, iako je bio 60. rođendan nisi htela ništa da slaviš jer si čekala unuka. Evo, sad je Mario sa nama, a ja ne mogu više da ti kupujem šerpe, lonce i kutlače... I zato sam došla na ideju da damo novi život nekim od tvojih najvećih pesmama - rekla je Marija na samom početku "privatnog koncerta".

Republika

Foto: Promo

Marija Šerifović priredila iznenađenje majci Verici

Ovaj emotivan "nastup" Marija je započela hitom "Zar je svemu kraj", a već na prvim taktovima Verica nije mogla da zadrži suze. Usledile su pesme "Bitku sam izgubila", "Sa tobom ponovo", "Ja te ne dam, a ti ideš" u obnovljenim aranžmanima koje je specijalno za ovu priliku uradio kompozitor Saša Nikolić.

- Je l' ti mene hoćeš da ubiješ?! Hvala ti, ćerko moja. To kako ti pevaš, evo, majka ti skida kapu! Kad jednog dana počnem da se gasim, nadam se da ću moći da kažem: "Vredelo je". Vredelo je mog truda i svega što sam činila za tebe. Hvala ti za ovo... - uspela je da kaže Verica očiju punih suza.

Republika

Foto: Promo

Marija Šerifović priredila iznenađenje majci Verici

Ne dajući emocijama da je savladaju, Marija je nastavila sa "Dođi mi", "Ne brini za mene", a nakon pesme "Uvek si mi govorila" koju je Šaban Šaulić uradio za Vericu, Marija više nije krila koliko je ovaj "tajni projekat" bio emotivno i pevački izazovan za nju.

- Ja sam zaista pevala različite žanrove, ali ovo... Uh, nikad ništa teže nisam pevala. Sada mogu u penziju! Ovo su pesme za večnost i hvala svim mojim saradnicima koji su mi pomogli da realizujemo ovaj projekta - bila je iskrena Marija, koja je za kraj ostavila numeru "Slike mog života".

Republika

Foto: Promo

Marija Šerifović priredila iznenađenje majci Verici

Na ovom specijalnom rođendanskom iznenađenju bio je i Marijin sin Mario, što je dodatno emotivno ispunilo i obradovalo Vericu Šerifović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading