KEŠELJ PROGOVORIO O NOVOM PREDSEDNIKU KSS I SELEKTORU: Evo šta je poručio bivši košarkaš!

Autor:

Sport

12.09.2024

12:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svi smo pod nabojem emocija što se tiče selektora Pešića - naveo je Kešelj.

KEŠELJ PROGOVORIO O NOVOM PREDSEDNIKU KSS I SELEKTORU: Evo šta je poručio bivši košarkaš!

Foto: Starsport

Svet košarke je zadesila vest da Svetislav Pešić više nije selektor košarkaške reprezentacija Srbije, što je mnoge rastužilo. Državni sekretar u Ministarstvu sporta, Marko Kešelj je bio gost jutrarnjeg programa TV Prva gde je naveo da su svi pod nabojem emocija zbog odlaska Karija.

- Jedan od najvećih trenera naše košarke. U ova prethodna dva takmičenja je ostvario izuzetne rezultate. Svi smo pod nabojem emocija što se tiče selektora Pešića. Ugovor mu ističe krajem septembra  - rekao je Kešelj.

Kešelj se dotakao i izbora novog predsednika KSS, kao i naslednika Svetislava Pešića.

- Ima statut, skupštinu, čine klubovi. U narednom periodu, za mesec, mesec i po dana će biti doneta kvalitetna odluka da se nastavi kontinuitet rezultata - jasan je nekadašnji košarkaš.

Foto: Starsport

Svetislav Pešić

Takođe, Kešelj se osvrnuo na Olimpijske i Paraolimpijske igre u Parizu 2024. godine, izražavajući zadovoljstvo ulaganjima države u sportsku infrastrukturu i finansiranje sportskih saveza, što je dovelo do uspeha na prošlim igrama.

- Izuzetno smo zadovoljni. Ulaganja države su velika, ne samo u nagrade, kao vid motivacije, već i u sportsku infrastrukturu, finansiranje granskih saveza. Briga o savezima, sportistima. Zadovoljni smo sa pet na Olimpijskim, šest na Paraolimpijskim igrama - naveo je Marko Kešelj.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading