ZVEZDA PUSTILA POJEDINAČNE KARTE ZA BENFIKU: Jedan detalj će posebno zanimati one najvernije!

Autor:

Sport

12.09.2024

12:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crveno-beli kreću u nove izazove.

ZVEZDA PUSTILA POJEDINAČNE KARTE ZA BENFIKU: Jedan detalj će posebno zanimati one najvernije!

Foto: Republika

Fudbaleri Crvene zvezde se spremaju za susret sa Benfikom, koji će se odigrati narednog četvrtka u okviru prvog kola Lige šampiona. Navijači su već počeli da traže ulaznice za ovaj spektakl, a klub je izdao zvanično saopštenje u vezi sa prodajom ulaznica.

Crvena zvezda je odlučila da najvernijim navijačima sa aktivnom članarinom omogući prioritetnu kupovinu ulaznica. Aktivni članovi kluba mogu obezbediti pojedinačne ulaznice za meč protiv Benfike već 12. i 13. septembra, dok redovna prodaja ulaznica počinje 14. septembra.

Foto: Starsport

Fudbaleri Crvene zvezde

Aktivni članovi FK Crvena zvezda mogu da kupe po jednu ulaznicu za svaku članarinu povezanu sa njihovim nalogom, dok oni koji su već nabavili Premijum sezonsku ili paket ulaznica za Ligu šampiona, mogu da kupe i jednu pojedinačnu ulaznicu za ovu utakmicu. Klub je takođe obavestio navijače da je moguće obnoviti članarinu ili postati novi član putem onlajn procesa, a u istom procesu kupovine doći i do ulaznica za meč protiv Benfike.

Svi zainteresovani za ulaznice mogu ih nabaviti putem interneta ili posetom promenoaru zapadne tribine na stadionu. Uz ograničen broj dostupnih ulaznica, navijači su pozvani da se na vreme snabdeju i obezbede svoje mesto na stadionu.

Navijači Crvene zvezde već nestrpljivo iščekuju ovaj meč, a interesovanje za ulaznice je veliko. Sa nestrpljenjem se očekuje još jedna uzbudljiva evropska fudbalska noć na stadionu "Rajko Mitić".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading