Milica stala u odbranu rijalitija: Ona ulazi u "Elitu 8" kao ODABRANA, a evo koju poznatu pevačicu je VERBALNO SAHRANILA (VIDEO)

Autor: G. D. - P. R.

Zadruga

09.09.2024

00:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zuzela se za branšu i stala na stranu koleginice Zorice Marković.

Šesta učesnica koja večeras stiže u Kuću odabranih je poznata pevačica tradicionalne muzike Milica Dugalić .

Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić

Milica Dugalić stala na stranu Zorice Marković

Ona se pre ulaska u studio u razgovoru za Republiku osvrnula na nedavni sukob svojih koleginica Goce Lazarević i Zorice Marković koji se bazirao upravo na rijalitiju.

Naime, Goca se prvo uvredila na pitanje da li bi bila učesnica rijalitija, jer je to njoj ispod časti, pa joj je Zorica odbrusila da i drugi imaju uspešne karijere, pa se ne foliraju kao ona, te da ona i ne može da odbije učešće u rijalitiju, jer je niko i ne zove.

Republika

Foto: youtube.com/AmiG Show, Printscreen/TV Happy

Goca Lazarević i Zorica Markoviće ušle u medijski rat

Dugalićeva se složila sa Markovićkinim zaključkom i potvrdila da je u toj priči Goca folirant.

- Goco, Zoka je u pravu. Zoka nikada nije rekla nešto što nije, ona je čovek na mestu, ti nisi. Donji deo vrata ti se razvukao kao harmonika, a godnji si zategla i usta su ti ovolika. Neko ko peva "Vidovdan" treba da izgleda tako kako jeste, a ne da se pumpa - poručila je Milica, pošto se Lazarevićka pozivala na tradicionalne vrednosti.

Podsećamo, večeras je drugo veče otvaranja spektakularne osme sezone rijalitija "Elita 8", a portal Republika nalazi se na licu mesta u Šimanovcima, gde ćemo prvi saznati ko su večeras "Odabrani" takmičari, kao što je i najavljeno od strane produkcije. 

Atmosfera u Šimanovcima je veoma uzbuđujuća, dok se publika okuplja ispred imanja, iščekujući dolazak novih učesnika. Sve oči su uprte ka apartmanima gde će se smestiti takmičari, dok se spekuliše o tome ko bi mogao biti sledeći "Odabrani" koji će se pridružiti Munjezu, kog smo zatekli u apartmanima. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading