ČESTITAMO PARAOLIMPIJCI! Kula Beograd zasijala u čast srpskih šampiona

Autor:

Sport

08.09.2024

23:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Velika čast za srpske paraolimpijce.

ČESTITAMO PARAOLIMPIJCI! Kula Beograd zasijala u čast srpskih šampiona

Foto: Printscreen

U slavu srpskih paraolimpijaca koji se iz Pariza vraćaju sa šest osvojenih odličja, večeras je s ponosom zasijala Kula Beograd. Na najvišoj zgradi u Srbiji i regionu emitovana je specijalna projekcija sa likovima naših paraolimpijskih šampiona koji su na najvećoj planetarnoj smotri sporta ostvarili divljenja dostojan uspeh.

Sportski heroji Srbije su na Paraolimipijskim igrama u Parizu osvojili ukupno šest medalja. Najsjajnije, zlatno odličje osvojio je parastrelac Dragan Ristić u disciplini vazdušna puška, dok su tri srebrne medalje našoj zemlji donele parastonoteniserke Borislava Perić Ranković u singlu i u dublu sa Nadom Matić, kao i paraatletičar Nebojša Đurić u bacanju kugle. Bronzana odličja osvojili su parastonoteniser Mitar Palikuća i paraatletičar Željko Dimitrijević u bacanju čunja.

Belgrade Waterfront je putem specijalne animacije na Kuli Beograd izrazio poštovanje ovim herojima i poslao snažnu poruku podrške našem paraolimpijskom sportu, učvrstivši time novi simbol srpske prestonice kao svetionik uspeha i snage svih naših sportista. Srbija je još jednom iskazala veliko poštovanje prema svojim sportistima i pokazala da se trud izuzetno ceni. 

Paraolimpijci su ponos Srbije i uvek donose veliku radost. Njihova hrabrost i požrtvovanje je za veliku pohvalu. Sa velikim uživanjem brane boje naše zemlje i ne odustaju tek tako kako bi došli do cilja. Nadamo se da će se još slaviti njihovi podvizi i da ća na narendim Igrama uzeti još više medalja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading