PARTIZAN OSVOJIO TROFEJ NA SICILIJI: Njih dvojica bili ključni u pobed nad Trapanijem!

Autor:

Sport

08.09.2024

23:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crno-beli upalili motore.

PARTIZAN OSVOJIO TROFEJ NA SICILIJI: Njih dvojica bili ključni u pobed nad Trapanijem!

Foto: KK Partizan

Nakon promene tima tokom leta, Partizan je krenuo u nove izazove sa istim ambicijama kao i prethodnih sezona. Cilj je da se što dalje dogura u Evroligi, a prvi korak ka ostvarenju ovog cilja bio je prijateljski turnir na Siciliji, gde su crno-beli pokazali da su spremni za nove izazove.

Partizan je nakon pobede nad Dretonom u finalu turnira odigrao meč sa domaćinom - Trapanijem, gde je ubedljivo trijumfovao rezultatom 89:61. Iako su crno-beli bili za nijansu bolji u prvoj deonici, Trapani je uspeo da se vrati u meč, ali je Partizan uspeo da preokrene situaciju i stekne osetnu prednost pre odlaska na odmor.

U drugom poluvremenu, Partizan je nastavio u istom ritmu i vrlo brzo stekao dvocifrenu prednost. Vođstvo gostiju iz Beograda raslo je iz minuta u minut, te je meč praktično rešen nakon 25 minuta kada je četa Željka Obradovića stekla +20 nakon trojke Alekseja Pokuševskog. Nakon katastrofalne igre Trapanija, Partizan se sa Sicilije vratio sa prvim trofejem ove sezone. Ova pobeda dala je dodatni podstrek ekipi pred napore predstojeće sezone.

Sada se Partizan vraća u Beograd, gde će od 13. do 15. septembra igrati prijateljski turnir protiv AEK-a i Pariza na terenima na Kalemegdanu. Generalna proba pred start nove sezone zakazana je za 21. septembar protiv Panatinaikosa na otvorenom stadionu u Atini. Svi ovi mečevi će biti odlična prilika da trener Željko Obradović testira formaciju i pripremi ekipu za izazove koji ih očekuju u narednim mesecima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading