ŠPANIJA ODIGRALA ZA SRBIJU: Prvak Evrope ZGAZIO Švajcarsku i pored igrača manje!

Autor:

Sport

08.09.2024

22:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo ide u korist Srbiji.

ŠPANIJA ODIGRALA ZA SRBIJU: Prvak Evrope ZGAZIO Švajcarsku i pored igrača manje!

Foto: Tanjug/AP

Fudbalska reprezentacija Španije pokazala je svoju dominaciju u drugom kolu Lige nacija savladavši Švajcarsku rezultatom 4:1. Španci su od samog početka krenuli silovito, a već u četvrtom minutu Jamal je sjajnom asistencijom uposlio Hosela koji je postigao prvi gol za "furiju".

Iako su Španci postigli drugi gol već u 13. minutu, situacija se zakomplikovala kada je Robin Le Normand isključen zbog grubog starta, pružajući Švajcarskoj priliku da se vrati u igru. Zeki Amaduni iskoristio je tu priliku i smanjio rezultat na 2:1, odvodeći "sajdžije" na poluvreme sa samo jednim golom zaostatka.

Foto: Tanjug/AP

Detalj sa utakmice Španije i Švajcarske

U drugom delu utakmice, Švajcarska je krenula na sve ili ništa, ali nije uspela da realizuje svoje napade. Španci su iskoristili priliku i Fabijan Ruiz je postigao još jedan gol u 77. minutu, povećavajući prednost na 3:1. Konačan rezultat postavio je Feran Tores u 80. minutu, nakon uspešnog kontra napada.

Posle dva kola, Danska se nalazi na vrhu tabele sa šest bodova, dok Španija zauzima drugo mesto sa četiri boda. Srbija je osvojila jedan bod, dok Švajcarska još uvek nije osvojila bodove. Ovo ostavlja velike šanse za "orlove" koji naredni meč igraju protiv "sajdžija" 12. oktorbra u Leskovcu. Sa druge strane, evropski prvak gostuje Dancima takođe istog dana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading