ONA ULAZI U ELITU 8 DA NAPRAVI KARAMBOL! Već je u sukobu sa ovom takmičarkom, najavila i intimne odnose u rijalitiju!

Autor: G. D. - P. R.

Zadruga

08.09.2024

23:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

REPUBLIKA U ŠIMANOVCIMA!

ONA ULAZI U ELITU 8 DA NAPRAVI KARAMBOL! Već je u sukobu sa ovom takmičarkom, najavila i intimne odnose u rijalitiju!

Foto: ST/Nemanja Pančić

Matea Stanković

Naredna učesnica Elite 8, koja će biti u Kući odabranih jeste Matea Stanković. Ona je za Republiku pre ulaska u studio rekla da je imala loše iskustvo sa jednom od učesnica, Silvijom Patrik, sa kojom se i tukla, a kojoj planira da preotme partnera.

- Ta žena mene ne podnosi i došlo je do čupanja kose. Mislim da će biti zanimljivo za gledanje, oteću joj partnera, a može samo da se drži podalje od mene jer ulazim jača nego ikada - poručila je ona. 

Foto: ST/Nemanja Pančić

Matea Stanković

 

Podsećamo, četvrti po redu odabrani učesnik koji ulazi večeras je Aleksandar Anđelić zvani Aca Kockar, koji ima velike apetite.

Naime, on je odmah u startu priznao da bi smuvao Anđelu Đuričić, te da bi rasturio vezu, a zatim je najavio i žestoko suočavanje sa Nenadom Macanovićem Bebicom.

Foto: ST/Nemanja Pančić

Matea Stanković

 

- U ovoj sezoni od mene možete da očekujete sve, u prošloj sam bio polupan tip, sada sam otvoren za vezu, za sve! Ima finih devojaka, mala Kristina, Anđela Đuričić, meni ne smeta njena prošlost, svako ima nešto ružno u svojoj prošlosti - poručio je novi učesnik "Elite 8".

Foto: ST/Nemanja Pančić

Matea Stanković

 

Pre njega u Kuću odabranih već su ušetali Dragomir Mijatov, Danijel Dujković Munjez, kao i Snežana Vlajkov, a svaki od večerašnjih takmičara odmah po ulasku dobija i tajni zadatak u trajanju od sedam dana, koji je za njih osmislio Veliki Šef.

Podsećamo, večeras je drugo veče otvaranja spektakularne osme sezone rijalitija "Elita", a portal Republika nalazi se na licu mesta u Šimanovcima, gde ćemo prvi saznati ko su večeras "Odabrani" takmičari, kao što je i najavljeno od strane produkcije. 

Atmosfera u Šimanovcima je veoma uzbuđujuća, dok se publika okuplja ispred imanja, iščekujući dolazak novih učesnika. Sve oči su uprte ka apartmanima gde će se smestiti takmičari, dok se spekuliše o tome ko bi mogao biti sledeći "Odabrani" koji će se pridružiti Munjezu, kog smo zatekli u apartmanima. 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading