UNUK BORE ĐORĐEVIĆA ZAPOMAŽE NA SAV GLAS, MAJKA GA PRIDRŽAVA! Njegovi jauci odzvanjaju grobljem, ne želi da se odvoji od sanduka!

Autor:

Zabava

07.09.2024

14:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Posebno potresan prizor jeste Borin unuk koji ne prestaje da plače dok stoji pored dekinog sanduka.

UNUK BORE ĐORĐEVIĆA ZAPOMAŽE NA SAV GLAS, MAJKA GA PRIDRŽAVA! Njegovi jauci odzvanjaju grobljem, ne želi da se odvoji od sanduka!

Foto: ST/Nemanja Pančić

Danas se, na Gradskom groblju u Čačku, održava sahrana cenjenog muzičara Borislava Bore Đorđevića. Ovaj tužan događaj okupio je članove porodice, prijatelje, kolege i sugrađane koji su došli da se poslednji put oproste od legendarnog rokera.

Reka ljudi već pristiže na Gradsko groblje, gde se održava sahrana. Među prvima su stigli članovi porodice, udovica Dubravka Milaković, sin Boris i ćerka Tamara. Takođe, brojne javne ličnosti, među kojima su Miroslav Ilić, Vlado Georgijev, Đorđe David, Era Ojdanić, Bajaga, došle su da odaju poslednju počast Đorđeviću.

Ispred kapele stoji kovčeg braon boje, oko kog su postavljeni veliki venci i suze sa porukama najmilijih, kao i od Ambasade Republike Srbije u Sloveniji. Posebno potresan prizor jeste Borin unuk koji ne prestaje da plače dok stoji pored dekinog sanduka.

Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić

 

 

 

Decembra 2014. godine, Bora Đorđević je dobio unuka Petra, ali nažalost, zbog boravka u bolnici zbog upale pluća, nije imao priliku da vidi svoju ćerku i bebu. Ovaj događaj je pokazao koliko je Bora voleo svoju porodicu i koliko mu je bilo teško što nije mogao da bude uz njih u tom trenutku.

 

- Dobio sam unuka koji se zove Petar. Zbog problema sa upalom pluća još ga, nažalost, nisam video. Jedva čekam da izađem iz bolnice i da vidim bebu i ćerku Tamaru - istakao je Bora ponosno pre punih deset godina. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading