DEČAKA (2) NOŽEM UBIO BRAT (6): Majka bila u kući - jezivo!

Autor:

Svet

07.09.2024

16:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dete proglađeno mrtvim u bolnici

DEČAKA (2) NOŽEM UBIO BRAT (6): Majka bila u kući - jezivo!

Foto: shutterstock

Dvogodišnjeg dečaka ubio je njegov šestogodišnji brat kada ga je izbo više puta kuhinjskim nožem u Džolijetu u blizini Čikaga u američkoj državi Ilinois, saopštila je danas policija.

U saopštenju se navodi da se ubistvo dogodilo u petak popodne u kući, a da je dete proglašeno mrtvim u bolnici, preneo je AP.

Majka dece rekla je policiji da je bila u kući, ali u drugoj prostoriji kada se dogodila nesreća. Džolijet se nalazi jugozapadno od Čikaga.

Podsetimo, prošle godine, u Srbiji se dogodio slučaj koji je zapanjio javnost, kada je dečak iz lovačke puške usmrtio svog brata.

To se dogodilo u selu Međulužje kod Mladenovca dečak (14) je usmrtio svog mlađeg brata (12).

Baka dečaka, V. L. (56) lovačku pušku marke "Bokerica" i municiju kalibra 16 mm bez dozvole nadležnog organa držala u svojoj spavaćoj sobi u porodičnoj kući, kao i da je postupala suprotno propisima za bezbedno čuvanje oružja i municije, tako da im neovlašćena lica ne mogu pristupiti.

Na taj način je oružje učinila dostupnim svojim maloletnim unucima, usled čega je 6. jula oko 13:15 sati prošle godine u dnevnoj sobi kuće u kojoj žive njen 14-godišnji unuk iz pomenute puške lišio života svog dve godine mlađeg, rođenog brata.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading