ONI SU PRVI PAR ELITE 8?! Marko Zec dohvatio cimerku pred kamerama, ona mu dozvolila da pređe granicu!

Autor:

Zadruga

08.09.2024

13:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko Zec rešio da prvi dan smuva mladu Šveđanku.

ONI SU PRVI PAR ELITE 8?! Marko Zec dohvatio cimerku pred kamerama, ona mu dozvolila da pređe granicu!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Dok je Lepi Mića plivao u bazenu, što je već tradicija u rijalitiju, pored njega su sedeli Sara Stijović i Marko Zec. Njih dvoje su se tokom dana zabavljali ogovarajući svoje cimere, a zatim je Marko počeo da ispituje Saru o njenim tetovažama. Između njih se razvila zanimljiva konverzacija koja je otkrila neke tajne o Sarinim tetovažama.

Marko Zec je iskoristio ovu priliku da ispipa Saru, a pitanje je trenutka kada će načiniti i konkretan korak, pa je poljubiti i ozvaničiti možda vezu sa njom. Mnogi komentarišu da su lep par i da je lepo videti ih zajedno, a da li će se u međuvremenu nešto promeniti, ostaje nam da ispratimo u nastavku rijalitija.

 

Podsetimo, Marko Zec bacio je oko na Jelenu Ilić, što je iznenadilo sve u Pinkovom studiju. On je ušao siguran u sebe u Elitu, pa je objasnio da gledaoce čeka spektakl pred kamerama.

- Biću svađalica, to volim, a gde god da se pojavim ljudi me lako zapamte. Nemam problem da kažem i koja devojka mi se sviđa, Jelena Ilić mi je odlična, a inače volim crne i atraktivne devojke - rekao je on. 

Sinoć je pokušao da ostvari komunikaciju sa Aneli Ahmić, zbog čega ga je napao Uroš Stanić i napravio ljubomornu scenu, a sve zanima sa kim će na kraju ovaj učesnik završiti. U svakom slučaju, on je već privukao pažnju gledalaca i jasno je da će biti u centru zbivanja tokom narednih meseci.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading