TAČNO U 10 ČASOVA! Vučić sutra prima važnog gosta!

Autor:

Vesti

08.09.2024

15:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Vučić danas završava petodnevnu Podrinju i vraća se u Beograd.

TAČNO U 10 ČASOVA! Vučić sutra prima važnog gosta!

Foto: printscreen/RTVPink

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastaće se sutra u Beogradu sa sekretarom Komiteta Komunističke partije Kine u provinciji Šandong Lin Vuom.

Sastanak je najavljen za 10 časova u zgradi Generalnog sekretarijata predsednika Republike, saopštila je Služba za saradnju s medijima predsednika Srbije.

Podsećamo, predsednik Vučić i sutra se vraća u Beograd, pošto je kancelariju predsednika pre pet dana preselio u Loznicu.

On je danas tamo ugostio gradonačelnika Ljubljane Zorana Jankovića. 

Tim povodom oglasio se na svom Instagram profilu:

- Veliko mi je zadovoljstvo što sam imao priliku da ugostim našeg prijatelja, gradonačelnika Ljubljane, ovde u Loznici. Hvala mu na savetima i idejama kako da unapredimo sam grad i živote ljudi. Mnogo smo već uradili, ali moramo i možemo još više. Zoranovo iskustvo i rezultati su ogromni, a ja ga očekujem i u Beogradu i radujem se nastavku naše saradnja na mnogim projektima.

On je prethodnih dana u Podrinju razgovarao sa narodom o projektu Jadar.i istakao da je važno da su ljudi videli da je državi stalo do njihovog zdravlja.

- Mi smo pokazali da smo u stanju da čujemo, da saslušamo i nikakav mi problem nije. I nije bilo uvreda, bog zna kakvih. Bilo je neslaganja, ne baš lepih reči, ali to je politika i to je nešto što je potpuno normalno. I nama je dve godine još potrebno da dođemo do rešenja, najmanje. Polako bavićemo se time -  rekao je Vučić na pitanje da li je zadovoljan kako je protekao  petodnevni boravak u Podrinju i razgvori sa građanima, posebno jučerašnji gde je glavna tema bio litijum.

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (21)

Loading
Vlada

08.09.2024 16:16

Bravo, spoljnja politika na nivou

ReZ

08.09.2024 16:18

Mogu da ne vole Vucica ali jeste drzavnik koji u ovo vreme odlicno radi.

Lidija

08.09.2024 16:20

Vucko razvija prikateljsku i poslovnu saradnju sa svima onima koji su dobronamerni prema Srbiji, a nije mu problem da razgovara i sa onima koji nisu

Igor

08.09.2024 16:22

U Srbiju je dobrodosao svako ko dolazi sa prijateljskim namerama, a Kinezi nam jesu prijatelji