ANĐELA I ZVEZDAN SE TAJNO VIĐALI PRED ELITU 8! Đuričićeva ušla da se "opere" od veze sa Slavnićem, pa PREVARILA naciju!

Autor:

Zadruga

08.09.2024

09:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anđela Đuričić se izlanula, pa priznala da se sastajala sa Zvezdanom u spoljnom svetu.

ANĐELA I ZVEZDAN SE TAJNO VIĐALI PRED ELITU 8! Đuričićeva ušla da se "opere" od veze sa Slavnićem, pa PREVARILA naciju!

Foto: youtube.com/pink.rs

Bivši zadrugar i veliki rijaliti zavodnik, Mateja Matijević, kog je voditeljka Dušica Jakovljević nazvala divnim momkom i lepo vaspitanim, ulazi u rijaliti po treći put, kako bi se pokazao u mnogo boljem svetlu nego ranije.

- Želim da vidim koliko sam sazreo, gde sam grešio, šalim se. Biću najgori. Od skoro sam slobodan, emotivno onako, ali slobodan. Svaki naredni put za mene je novi izazov. Nadam se da će ući neki kreativni ljudi. Nadam se da ćemo da napravio neki dobar šou, ako treba da se svađamo svađaćemo se i to je to - poručio je u svom profilu Matijević.

Republika

Foto: Printscreen/PINK

Mateja Matijević

 

Podsetimo, on je ostao upamćen između ostalog i kao bivši dečko Anđele Đuričić, koja tvrdi da ulazi u osmicu kao emotivno nedostupna. Anđela Đuričić se, odmah po ulasku u studio, osvrnula na vezu sa Zvezdanom Slavnićem, koja je obeležila Zadrugu 6, pa je iskoristila priliku da prizna koliko se zbog iste pokajala i koliko joj je štete naneo taj odnos:

Republika

Foto: Printscreen/PINK

Anđela Đuričić

 

- Pod velikom sam tremom, jer sam veliko iznenađenje, pre svega sebi. Srećna sam što sam tu i vratila sam se na mesto gde je bio moj život nekad. Mislim da će ovo biti naša sezona. Moja najveća greška je odnos sa Zvezdanom, mi smo se par puta sretali na njegovu inicijativu, ali ja sam to presekla... Najveća greška mi je što sam se diskvalifikovala zbog njega - rekla je Anđela čim je došla u studio. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading