GLEDAOCIMA POPADALE VILICE ZBOG SPISKA UČESNIKA "ELITE 8!" Produkcija ih čuvala u strogoj tajnosti, njihove priče će vas ZAKUCATI ZA EKRAN!

Autor:

Zadruga

08.09.2024

08:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najavljen pravi spektakl.

GLEDAOCIMA POPADALE VILICE ZBOG SPISKA UČESNIKA "ELITE 8!" Produkcija ih čuvala u strogoj tajnosti, njihove priče će vas ZAKUCATI ZA EKRAN!

Foto: Printscreen/PINK

Očekivanja su bila visoka uoči početka nove sezone rijalitija "Elita", a sinoć su gledaoci konačno dobili priliku da upoznaju prvi deo učesnika. Među njima su se našla kako stara, tako i nova lica, obećavajući mnoštvo uzbuđenja i nepredvidivih situacija u narednim nedeljama.

Veliko iznenađenje za mnoge predstavljalo je pojavljivanje poznatih rijaliti veterana među prvim učesnicima. Njihovo iskustvo i već stečena prepoznatljivost sigurno će doprineti dinamici ovogodišnjeg takmičenja.

Sinoć su gledaoci imali priliku da steknu prvi utisak o novoj sezoni, ali sutra uveče očekuje nas ulazak još jednog dela takmičara. Svi znaju da drugi deo učesnika može doneti potpuno nove dinamike i konflikte, te se sa nestrpljenjem iščekuje kako će se novi takmičari uklopiti u već uspostavljenu atmosferu.

Republika

Foto: Printscreen/Pink TV

 

 

Od već poznatih lica u rijaliti svetu, u ovoj sezoni "Elite" gledaćemo Anđelu Đuričić, Ivana Marinkovića, Jelenu Ilić, Mionu Jovanović, Nenada Aleksića Ša, Milenu Kačavendu, Aneli Ahmić, Anu Spasojević, Miljanu Kulić i mnoge druge, a tek večeras nas očekuje pravi spektakl.

Jedna od najzanimljivijih informacija koja je privukla pažnju gledalaca jeste spisak svih takmičara koji su ušli u noći subote na nedelju. Ova lista je izazvala različite reakcije među publikom, te se već sada spekuliše o tome kako će se ovi učesnici snaći u borbi za prestižnu titulu pobednika "Elite".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading