FRIC SAMOUVEREN PRED FINALNI MEČ: "Mislim da sam na dovoljno visokom nivou da bih ga dobio!"

Autor:

Sport

08.09.2024

15:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako je Siner favorit, Fric se ipak ne da.

FRIC SAMOUVEREN PRED FINALNI MEČ: "Mislim da sam na dovoljno visokom nivou da bih ga dobio!"

Foto: Tanjug/AP

Tejlor Fric

Dok se sat bliži osam uveče, svi su oči uprte u uzbudljivi finale US opena, gde će domaći talenat Tejlor Fric izazvati prvog nosioca, Janika Sinera. Prošlo je 21 godina od kada je američki igrač osvojio titulu na US openu, a poslednji koji je to postigao bio je Endi Rodik 2006. godine. Napetost je opipljiva dok se Fric priprema da se suprotstavi moćnom italijanskom igraču, Sineru.

Iako je Siner favorit, Fric zrači samouverenošću u svoju sposobnost da osigura pobedu.

- Volim da igram sa njim i iskreno mislim da ću biti manje nervozan nego protiv sunarodnika Frensisa Tijafoa u polufinalu. Osećam da ću odigrati dobro i pobediti. Tačno je da on udara jako, da ima kompletan asortiman udaraca ali mislim da sam na dovoljno visokom nivou da bih ga dobio - rekao je Fric, kako prenosi Vijesti.me.

Republika

Foto: www.profimedia.rs

Tejlor Fric

Njihov međusobni skor stoji 1-1, pri čemu je Fritz slavio u njihovom prvom susretu na Indian Velsu 2021. sa 2-0, dok je Siner osvetio poraz prošle godine na istom Masters događaju sa 2-1 trijumfom.

- Dobio je posljednji meč u tri seta, ali sam osećao da sa lakoćom vraćam loptice nakon njegovih udaraca, nije mi neugodan rival. Do sada sam dobro igrao protiv njega - rekao je 12. igrač sveta.

Sukob između Frica i Sinera obećava da će biti spektakl vrhunskog tenisa, s oba igrača spremna da daju sve od sebe na terenu u potrazi za slavom na US openu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading